content-display

ارسال پاسخ 

• 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:
نمایشگاه E3 2010 چیه؟
ارسال: #1
۲۰ تير ۱۳۸۹, ۰۱:۴۵ عصر
Question نمایشگاه E3 2010 چیه؟
دوستان اگه ممکنه کمی درمورد این نمایشگاه توضیح بدن.
ممنون. گل

این مطالب تنها به امید مفید بودن نوشته شده اند و هیچ ضمانتی در درست بودن آنها نیست
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #2
۲۰ تير ۱۳۸۹, ۰۷:۲۶ عصر
RE: نمایشگاه E3 2010 چیه؟
نمایشگاه E3 یه نمایشگاه بزرگ صنعت بازیه که هر سال برگزار میشه و در اون خفن ترین تکنولوژی ها در زمینه بازی سازی به نمایش گذاشته میشه. معمولا بازی هایی که قراره به زودی عرضه بشن یا تا حدی تکمیل شدن هم پیش نمایش های خودشون رو برای عموم نمایش میدن.
من تا همین حد می دونستم این قسمت رو به درخواست Alan wake ایجاد کردیم که اخبار اون رو قرار بده اما به خاطر گرفتاری هنوز فرصت نکرده، اون بهتر می تونه در این مورد توضیح بده. ظاهرا تو تابستون همه پر مشغله تر از روزای دیگنخنده

آزاد در نرم‌افزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+)
 تشکر شده توسط : Majid ، Alan Wake
ارسال: #3
۲۰ تير ۱۳۸۹, ۰۸:۵۷ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ تير ۱۳۸۹ ۰۹:۰۷ عصر، توسط Alan Wake.)
واقعا شرمنده ام آقای مدیر مثلا من مسول قسمت بازی های رایانه ایم ولی هیچ کاری نمی کنم خیلی سرم شلوغه ،هر چقدر هم سرم شلوغ باشه باید بیام چون اینجا خودمون ایجاد کردیم نمیشه که به خاطر مسائل مختلف رهاش کنیم از این به بعد وقتمو تنظیم می کنم که به اینجا هم برسم.خب توضیح بسیار عالی رو خود مدیر در مورد این نمایشگاه که بزرگترین نمایشگاه بازی های ویدئویی در سراسر دنیا هست رو دادند.منم در ادامه حرف ایشون چند نکته کوتاهی رو اضافه می کنم.
نمایشگاه E3 یا همان Entertainment Electronic Expo که اگه توجه کرده باشین مخفف همین سه تا می شه E3 یعنی نمایشگاه سرگرمی های الکترونیکی.این نمایشگه هر ساله اواخر خردادماه در لس آنجلس برگذار می شود که در آن بزرگترین و محبوب ترین شرکت های سازنده بازی یا همان قول های بازی شرکت می کنند تا جدیدترین محصولات خودشان را به نمایش بگذارند.اساس سرکت های بازی سازی به سه قسمت تقسیم میشه:
1.ماکروسافت که هیچ کس باهاش آشنایی نداره!!! شرکت اصلی بازی سازی ماکروسافت Microsoft game Studios نام داره. که خودم یه زمانی موقع جوانی اونجا بودم به پیتر(مدیر فعلی) کمک می کردم.خنده کنسول فعلی این شرکت xbox 360 نام داره که خیلی کارش درسته.هم بازی هاش ارزونه هم با نهایت کیفیت کار شده یه بار بخری مشتری می شیزبان

2.سونی که باز هم کسی این شرکت ژاپنی رو نمی شناسه!!! سونی با کنسول پلی استیشن معروفه که نسل سوم این کنسول حرف اول رو چه از لحاظ سخت افزاری چه نرم افزاری می زنه.بازی های این کنسول هنوز کرک نشده و با قیمت های متغیر از 50000 به فروش می رسه .نگران نباشید اتیقه هایی هستن که این بازی ها را بخرن من نمی دونم یعنی بازی انقدر ارزش اره که ادم واسه یه بازی که شاید 10 ساعت هم گیم پلی نداره 80000 پول بده .من که قانع نمی شم.

3.شرکت بسیار بزرگ و فوق العاده محبوب نیتندو که با کنسول حرکتی خود wii مشهوره.این کنسول انقدر زیبا و جذابه که حتی افراد مسن رو هم به حرکت و هیجان میاره که بازی های این کنسول که بسیار روان و جالب هستن رو بازی کنند.بازی هاش ارزونه ولی خود کنسول بین 400000 هزار توام خرید و فروش می شه اگه می خواین آشنا دارم واستون جور کنهزبان
خب برای بار اول فکر کنم کافی باشه اگه سوالی هست با کمال میل خوشحال می شم بتونم کمکی بکنم.چشمک

[تصویر:  i161354_image.phpresize.jpg]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 تشکر شده توسط : Majid ، pasokhi
ارسال: #4
۲۰ تير ۱۳۸۹, ۱۱:۳۱ عصر
یادت رفت در مورد بازی های کامپیوتر بگی که تو ایران هم خیلی طرف دار داره. چون میان به اسم کامپیوتر یه کنسول بازی همه کاره می خرن تازه کلاس هم دارهخنده

آزاد در نرم‌افزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+)
ارسال: #5
۲۱ تير ۱۳۸۹, ۱۲:۰۲ صبح
خب پست اولم در مورد این سه شرکت بود که یه توضیح کلی بود ولی شروع خواهم کرد که چه شرکت هایی داریم و هر شرکت امسال چه بازی هایی رو ارائه داده اند و .... کارهای زیادی برای این تاپیک خواهم کرد.شمال جدیدترین اخبار ،جدیدترین تریلر ها،کنفرانس ماکروسافت و سونی که بچه ها به طور زنده ازش گزارش تهیه کرده اند و عکس هایی از نمایشگاه و مطالبی بسیار جالب از فناوری جدید ماکروسافت kinect و فناوری جدید سونی playstation move و در آخر فناوری جدید نیتندو nitendo 3ds . همه بازی ها را رو هم معرفی خواهم گرد نگران نباش پاسخی جان لبخند

[تصویر:  i161354_image.phpresize.jpg]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 تشکر شده توسط : pasokhi
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

تماس با ما انجمن دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان بازگشت به بالا بازگشت به محتوا بایگانی پیوند سایتی RSS

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 3.7