|
مشاعره
|
|
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: مشاعره
من نه انم که ز جور تو بنالم حاشا/بنده ی معتقد و چاکر دولتخواهم
وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
میازار موری که دانه کش است/ که جان دارد و جان شیرین خوش است
خدایا ! رحمتی کن تا ایمان ، نان و نام برایم نیاورد ، قوتم بخش تا نانم را و حتی نامم را در خطر ایمانم افکنم تا از آنها باشم که پول دنیا را میگیرند و برای دین کار میکنند ، نه از آنان که پول دین را میگیرند و برای دنیا کار می کنند دکتر شریعتی |
|||
|
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
تو بدری و خورشید تو را بنده شدت/تابنده تو شدت تابنده شدت
وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
|
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
تویه یک دیوار سنگی دوتا پنجره اسیرن دوتا خسته دوتا تنها یکیشون تو یکیشوووووون من
خدایا ! رحمتی کن تا ایمان ، نان و نام برایم نیاورد ، قوتم بخش تا نانم را و حتی نامم را در خطر ایمانم افکنم تا از آنها باشم که پول دنیا را میگیرند و برای دین کار میکنند ، نه از آنان که پول دین را میگیرند و برای دنیا کار می کنند دکتر شریعتی |
|||
|
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
نام نیکو گر بماند ز آدمی/ به کزو ماند سرای زرنگار
این مطالب تنها به امید مفید بودن نوشته شده اند و هیچ ضمانتی در درست بودن آنها نیست
|
|||
|
ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
RE: مشاعره (از تمامی اعضا دعوت میکنم که در این بخش جالب شرکت کنند)
رهرو منزل عشقیم و زسر حد عدم/تا به اقلیم وجود این همه راه آمده ایم
|
|||
|
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
روی برگی بنویس عشق، بنویس با چشم خیس عشق
عشق و تکرار کن دوباره، خط تیره بنویس عشق من دیگه برم.این مشاعره آدمو از کارو زندگی میندازه ها ![]() ![]() (۱۷ مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۳۱ عصر)koorosh نوشته شده توسط: رهرو منزل عشقیم و زسر حد عدم/تا به اقلیم وجود این همه راه آمده ایم (۱۷ مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۳۲ عصر)Arashmobileboy نوشته شده توسط: روی برگی بنویس عشق، بنویس با چشم خیس عشق ااااه پست من سوخت ![]()
|||
|
ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
چی شد؟!
|
|||
|
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۷ مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۳۵ عصر)koorosh نوشته شده توسط: چی شد؟!شما یک دقیقه از من زودتر دادین.مال شما قبوله مال من سوخته .من بی اووووووووووون تمومه کارم/آخه مه مثل اونو از کجا بیاررررررم ![]() کم کم رپ هم جای شعر میگم
|||
|
|
ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من حاصل عمر خود ندارم جز غم/در عشق زنیک و بد ندارم جز غم
|
|||
|
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| هرچه میخواهد دل تنگت بگو | Arashmobileboy | 168 | 19,556 |
۱۵ فروردين ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ عصر آخرین ارسال: mehrnaz |
|
| نوروز 1391 | pasokhi | 1 | 110 |
۱ فروردين ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ عصر آخرین ارسال: Karma |
|
| کی میتونه یه این سوال (هوشی)جواب بده؟ | Karma | 3 | 1,165 |
۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ عصر آخرین ارسال: سجاد1992 |
|
| اینگونه نگاه کنیم! | Omid Khojasteh | 4 | 567 |
۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۹ عصر آخرین ارسال: Omid Khojasteh |
|
| اسم شما به زبان بلبلی! | Omid Khojasteh | 10 | 728 |
۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ صبح آخرین ارسال: Omid Khojasteh |
|

My virtual house is ![[تصویر: 7563a3fe3bbe.gif]](http://amx.webege.com/images/7563a3fe3bbe.gif)