content-display

ارسال پاسخ 

• 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:
معرفی فیلم یادآوری (Memento)
ارسال: #1
۲۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۶:۰۴ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۵۰ عصر، توسط pasokhi.)
معرفی فیلم یادآوری (Memento)
نام فیلم: یادآوری - Memento
کارگردان: کریستوفر نولان
سال ساخت: 2000
جوایز: نامزد 2 جایزه اسکار و برنده 42 جایزه از جشنواره های دیگر (برای لیست کامل این جا را ببینید)
بازیگران: گای پییرس، کری آنه موس، جو پنتولیانو
خلاصه داستان: مردی بر اثر یک اتفاق حافظه کوتاه مدت خود را از دست می دهد و با کمک یادداشت ها و عکس هایش سعی می کند کسی که همسرش را کشته است پیدا کند و انتقام بگیرد.
اطلاعات بیشتر در IMDB
[تصویر:  MV5BMjI1MTAzMDczNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM1...@._V1_.jpg]

کریستوفر نولان با فیلم هاش نشون داده که واقعا یه کارگردان به تمام معنا هست. اتفاقا تلویزیون ایران هم به آثار کریستوفر نولان علاقه خاصی نشون داده و بیشتر اون ها رو تا به حال پخش کرده. از جمله فیلم های اون میشه به بی خوابی (Insomnia) با بازی آل پاچینو و رابین ویلیامز (البته در این فیلم من با بازی ویلیامز خیلی حال نکردم)، آغاز بتمن یا درست تر بتمن آغاز می کند (Batman Begins)، حیثیت (The Prestige) یادم نیست تو تلویزیون با چه اسمی بود فکر می کنم همین حیثیته، و شوالیه تاریکی از سری بتمن (The Dark Knight) این اواخر هم Inception که هنوز ندیدم. به جز سری اول بتمن بقیه فیلم ها واقعا فوق العاده هستن، آغاز بتمن هم به خاطر این که زیاد رنگ و لعاب تجاری و اکشن داره از نظر معنایی خیلی جذاب نبود. شوالیه تاریکی به مراتب از سری اول خیلی بهتر بود و با وجود کنایه های سیاسی و اعتقادی نکات خوبی توش وجود داره.
فیلم یادآوری دومین فیلم نولان هست و اون زمان نولان شهرت امروزشو نداشت اما با این حال از فیلم های بسیار خوب اون به شمار میاد. این فیلم هم مثل بقیه فیلم های نولان ویژگی های رمز و راز آلود بودن و غافلگیری رو در خودش داره و علاوه بر اون ویژگی دیگری که در اکثر فیلم های نولان هست (چون همه رو کامل ندیدم نمی تونم با اطمینان بگم) نبود صحنه های جنسی در اونه. شاید به خاطر همین آخریه که تلویزیون ما راحت می تونه فیلم های نولان رو نمایش بدهخنده خب چرا اصلا این موضوع اهمیت داره؟ ببینید متاسفانه الان خیلی از فیلم ها بیخودی این طور صحنه ها رو داخل خودشون می چپونن! وقتی فیلمی عاطفی باشه خب این طور موارد طبیعیه اما وقتی داخل فیلم نیازی به این موارد نباشه و شما به زور و بر حسب عادت و مسایل دیگه اونارو داخل فیلم قرار بدید چیز جالبی نخواهد شد. این کار نولان نشون میده ارزش هنری که داره می دونه و اونو برای فروش بیشتر یا شهرت خراب نمی کنه.

خیلی حرف زدمخنده فقط می خواستم بدونید این فیلم چه کارگردان توپی داره. بازیگر نقش اول این فیلم رو نمی شناسم اما کری آنه موس که معرف حضور هست در فیلم ماتریکس سال 99 نقش ترینتی رو بازی کرد و در سال 2000 هم این فیلم، چقدر سریع! جو پنتولیانو هم در ماتریکس نقش سایفر رو داشت.
کمی هم درباره فیلم توضیح بدم. این فیلم همون طوری که در اول مطلب نوشتم جوایز زیادی برده و مورد توجه منتقدان قرار گرفته و خیلی ها اونو در لیست بهترین فیلم هایی که دیدن قرار دادن. کسایی که زیاد از فیلم استقبال نکردن به نظرم انقدر در دنیای فیلم های معمولی غرق شدن که دیگه نمی تونن چیزی فراتر از اونو ببینن. کلا اگه شما هم عادت دارین که فیلم هایی که داستانشون کاملا مشخصه و در آخر فیلم هم دقیقا معلوم میشه که چه اتفاقی می افته ببینید خیلی از این فیلم خوشتون نخواهد اومد.

فیلم یادآوری یا Memento داستان مردی به نام لئونارد هست که حافظه کوتاه مدتش رو از دست داده و مجبوره در زندگی عادیش با این نقص کنار بیاد. این یعنی اینکه اون می تونه گذشته رو به خاطر بیاره، می تونه بفهمه که کی هست اما نمی تونه چیز جدیدی به خاطراتش اضافه کنه. یعنی بیشتر از چند دقیقه نمی تونه چیزی رو به خاطر بسپاره! فکرشو بکنید شما یه بشقاب خالی جلوتونه و نمی دونید که غذا رو تموم کردید یا می خواید تازه غذا بخورید! این حالت گیجی و گمگشتکی به زیبایی در درون فیلم نمایش داده شده و بیننده همراه با لئونارد اونو تجربه می کنه.
داستان فیلم از آخر به اول روایت میشه یعنی از نظر زمانی از زمان حال به زمان گذشته میره مثل این می مونه در یه فیلم فلش بک های پی در پی داشته باشیم. این طور روایت داستان هم باز یکی از شاهکار های دیگه این فیلم هست که دقیقا مثل اینه از نظر کسی که حافظه کوتاه مدت نداره داریم اتفاقات رو می بینیم. یه جا هم در فیلم مهمان خانه دار به لئونارد میگه که: "وای باید خیلی وحشتناک باشه! مثل اینه که می خوای یه کاری بکنی اما نمی دونی قبلش چی کار کردی!" که به همین حالت اشاره داره.

تو این شرایط لئونارد به دنبال قاتل همسرش هم می گرده. برای این که لئونارد بتونه تا حدی این مشکل نداشتن حافظه کوتاه مدت رو برطرف کنه از یادداشت هایی استفاده می کنه که بدونه چه کاری باید انجام بده یا چه کارایی انجام داده. اسم فیلم Memento هم به معنی همین یادداشت هایی هست که برای یادآوری استفاده میشن مثل نوشتن یادداشت های کوچیک، علامت زدن روی دست و پاک یادت نره!خنده من معادل فارسی بهتری برای memento پیدا نکردم اگه شما پیشنهادی دارید بگید.
داستان این فیلم بر اساس داستان کوتاهی که نوشته برادر کارگردان (جاناتان نولان) هست نوشته شده. به نظر روانشناسانی که این فیلم رو دیدن حالت های بیماری که مشکل حافظه کوتاه مدت داره به درستی و دقت نمایش داده شده و شباهت زیادی به واقعیت داره. به نظر من داستان فیلم اونقدر که خود فیلم و حسی که به بیننده منتقل می کنه اهمیت نداره. در واقع داستان در حاشیه قرار داره و اصلش همینه که خودتو جای لئونارد بذاری و بگی اگه اون بودم چی کار می کردم!

امیدوارم از دیدن این فیلم لذت ببرید. خوشحال میشم نظر شما هم در موردش بدونملبخند

برای کسانی که علاقه به دانلود فیلم دارن لینکشو میذارم:
کد:
http://www.magicdl.net/Memento-%5BMagicP30.tv%5D.mkv
اگه لینک بالا کار نکرد از سایت اصلی بگیرید
https://www.magicp30.tv/movie/%D8%AF%D8%...mento.html

لینک های کمکی:
http://www.megaupload.com/?d=NIQIMPQC
http://www.megaupload.com/?d=QO0YFX7X

آزاد در نرم‌افزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+)
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : Karma
ارسال: #2
۲۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۸:۰۶ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۱۵ عصر، توسط Arashmobileboy.)
RE: معرفی فیلم یادآوری (Memento)
پاسخی دسدتت درد نکنه ولی چرا این فیلمو از این کارگردان معرفی کردی جدیدترین فیلم کریستفر نولان فیلمی هست به نام inception که طوفانی تو هالیوود به پا کرده و فعلا در صدر boxoffice قرار داره .اگه وقت کردم مطلبی در موردش مینویسم.راستی بالاخره چیکار میکنی نقد فاصله ها رو مینیویسی یا من بنویسم؟

[تصویر:  i161354_image.phpresize.jpg]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #3
۲۴ مرداد ۱۳۸۹, ۰۹:۳۲ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴ مرداد ۱۳۸۹ ۰۹:۳۳ عصر، توسط pasokhi.)
(۲۴ مرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۰۶ عصر)Alan Wake نوشته شده توسط:  پاسخی دسدتت درد نکنه ولی چرا این فیلمو از این کارگردان معرفی کردی جدیدترین فیلم کریستفر نولان فیلمی هست به نام inception که طوفانی تو هالیوود به پا کرده و فعلا در صدر boxoffice قرار داره .اگه وقت کردم مطلبی در موردش مینویسم.راستی بالاخره چیکار میکنی نقد فاصله ها رو مینیویسی یا من بنویسم؟

قربانت alan جان گفتم که هنوز inception رو ندیدم اونم دیدم میذارم. این فیلمو واسه این گذاشتم چون فکر می کردم کمتر شناخته شده هست. اینم تو زمان خودش تو اوج بود و هنوز هم صحبت هایی ازش میشه و خیلی ها هم تو لیست بهترین فیلم هایی که دیدن قرارش دادن. البته فیلم بازی نیست که قدیمی و جدید داشته باشهلبخند
نمی دونم هر طور راحتی اگه نقد فاصله ها رو نوشتی من تکمیلش می کنم.

راستی لینک دانلود هم اصلاح شد.

ارسال: #4
۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۰۹:۰۸ عصر
تنكس! كي داره اين فيلمو بياره برا ما؟ خنده
جسارتا يه غلط املايي داشت اين پُست! بازيگر "بيخوابي" رابين ويليامز بود نه جان ويليامز زبان

There is nothing between you and your dream except you
 تشکر شده توسط : Arashmobileboy ، pasokhi
ارسال: #5
۱۱ مهر ۱۳۸۹, ۱۱:۴۶ عصر
(۱۱ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۸ عصر)lowen نوشته شده توسط:  تنكس! كي داره اين فيلمو بياره برا ما؟ خنده
جسارتا يه غلط املايي داشت اين پُست! بازيگر "بيخوابي" رابين ويليامز بود نه جان ويليامز زبان

خیلی ممنون از تذکر به جات lown جان! چه سوتی دادمزبان
این فیلمو خودم دارم اگه خواستی رو سی دی چیزی برات میارمچشمک

ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  جدایی نادر از سیمین! Miladsob 10 404 ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ صبح
آخرین ارسال: mina904
  دانلوداهنگ دلم گرفته از مازیار فلاحی reza web 1 656 ۳۱ شهريور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۶ عصر
آخرین ارسال: Miladsob
  به یاد موفق‌ترین برنامه عروسکی تلویزیون Karma 3 682 ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ عصر
آخرین ارسال: pasokhi
  داریوش مهرجویی اولین فیلم سه‌بعدی ایران را مي‌سازد Karma 0 536 ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ عصر
آخرین ارسال: Karma
  نقد سریال v aligholidost 2 1,915 ۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ صبح
آخرین ارسال: aligholidost

پرش به انجمن:

تماس با ما انجمن دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان بازگشت به بالا بازگشت به محتوا بایگانی پیوند سایتی RSS

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 3.7