|
انتقاد و پیشنهادات درباره انجمن
|
|
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: انتقاد و پیشنهادات درباره انجمن
فکر کنم متوجه تغییر سایز نشدید این امکان وجود نداره و همین که نداره از داشتنش بهتره.
تغییر سایز به این معنیه که محدودیت شما برای گذاشتن عکس در آواتر 100در100 هستش ولی یک کاربر بیاد و عکسی با رزولوشن 1024 در 768 رو در این سایز محدود شما جا بده یعنی قابلیت تغییر سایز وجود داشته باشه. این کار خیلی روی لد صفحه تاثیر میزاره. درسته عکس کوچیک میشه ولی کیفیت عکس پایین نمیاد و با همون کوچک بودنش سرعت لدش دقیقاً مثل وقتیه که انگار یک عکس با روزلوشن 1024 روی صفحه در حال لد شدن باشه. از این لحاظ میگم نیست که من خودم عکسی با سایز 120 در 100 رو داشتم و وقتی خواستم به عنوان آواتار بزارم با خطای سایز عکس شما بیشتر از حد مجاز است رو به رو شدم. این یعنی قابلیت تغییر سایز نداره. آرش موبایل سرعت یک اینترنت دایل آپ 56کیلوبیت در ثانیست به صورت اسمی و در عمل معمولاً 40 یا یکم بالاتر یا پایینتره، اما همین مقدار هم برای لد عکسی با سایز 100 در 100 کافیه، نهایت انتظار ممکنه 4-5 ثانیه برای لد تمامی عکس ها باشه!!! ضمن اینکه بعد از باز کردن یکبار عکسها، این عکسها در حافظه ی خود مرورگر شما سیو میشه و برای بارهای بعدی سرعت لد به مراتب پایینتر میاد. موفق باشید |
|||
|
|
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ صبح)Metal Gear Solid نوشته شده توسط: آرش موبایل سرعت یک اینترنت دایل آپ 56کیلوبیت در ثانیست به صورت اسمی و در عمل معمولاً 40 یا یکم بالاتر یا پایینتره، اما همین مقدار هم برای لد عکسی با سایز 100 در 100 کافیه، نهایت انتظار ممکنه 4-5 ثانیه برای لد تمامی عکس ها باشه!!! ضمن اینکه بعد از باز کردن یکبار عکسها، این عکسها در حافظه ی خود مرورگر شما سیو میشه و برای بارهای بعدی سرعت لد به مراتب پایینتر میاد. دوست من.بنده در جواب گفتتون که تعداد دیال آپی ها کم هستش اون جواب رو دادم. خدایا ! رحمتی کن تا ایمان ، نان و نام برایم نیاورد ، قوتم بخش تا نانم را و حتی نامم را در خطر ایمانم افکنم تا از آنها باشم که پول دنیا را میگیرند و برای دین کار میکنند ، نه از آنان که پول دین را میگیرند و برای دنیا کار می کنند دکتر شریعتی |
|||
|
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
می دونم منظور شما چیه من هم resize منظورم بود نه scale. به هر حال امروز هم با چند تا عکس بزرگ و کوچیک امتحان کردم که ببینم تغییر اندازه درست کار می کنه یا نه، که مشکلی پیش نیومد. احتمالا این که نمی تونه عکس شما رو resize کنه به خاطر باگی چیزی هست.
شخصا با شما آشنا نیستم اما با تعریف هایی که سینا از شما می کنه احترام زیادی براتون قائل هستیم و نمی خوام این بحث بیشتر از این ادامه پیدا کنه. سایز آواتارو به 120 در 120 افزایش دادم تا انشالا مشکل شما هم حل بشه. موفق باشید آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
|
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بله - من الان یک تست کردم حرف شما درسته اما اگه شما هم تست کنی میفهمی که حرف من هم درسته!!! در واقع مشکل اینجاست که وقتی فایلی رو از خونه به سایت آپلود میکنم به عنوان آواتار ریسایز میکنه و هر سایزی که باشه تغییر میده که حرف شما درسته ( من این مورد رو تست نکرده بودم ) اما وقتی فایل رو با استفاده از URL میخوایم به عنوان آواتار قرار بدیم امکان ریسایز کردن اون وجود نداره. و قابلیت تغییر سایز عکس اعمال نمیشه. ( که مد نظر من بود ). به هر حال ممنون بابت توجه و پاسخ.
![]() |
|||
|
|
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به تالار گفتگوی انجمن دانشجویان فنی مهندسی ( نرم افزار ) دانشگاه آزاد لاهیجان خوش اومدم
![]() بابا یه کوچول انصاف ...
|
|||
|
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱ مرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۵۲ صبح)nariman248 نوشته شده توسط: به تالار گفتگوی انجمن دانشجویان فنی مهندسی ( نرم افزار ) دانشگاه آزاد لاهیجان خوش اومدم دوست من.ما بچه های همه گروه ها رو دعوت میکنیم که بیان تو این انجمن فعالیت کنن.ولی چه کنیم که بچه های نرم افزار ار بقیه رشته ها فعالترن؟ از شما دوست گرامی هم دعوت میکنیم که بیاین در این انجمن فعالیت کنین و دوستان هم رشته ای خودتون رو هم به این انجمن دعوت کنید.چون این انجمن متعلق به همه بچه های دانشجویه نه فقط رشته ای خاص. با تشکر
خدایا ! رحمتی کن تا ایمان ، نان و نام برایم نیاورد ، قوتم بخش تا نانم را و حتی نامم را در خطر ایمانم افکنم تا از آنها باشم که پول دنیا را میگیرند و برای دین کار میکنند ، نه از آنان که پول دین را میگیرند و برای دنیا کار می کنند دکتر شریعتی |
|||
|
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱ مرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۵۲ صبح)nariman248 نوشته شده توسط: به تالار گفتگوی انجمن دانشجویان فنی مهندسی ( نرم افزار ) دانشگاه آزاد لاهیجان خوش اومدم سلام دوست عزیز به انجمن خوش آمدید ![]() منظور شما رو متوجه نشدم این انجمن برای همه دانشجویان دانشگاه لاهیجان هست. عبارت (انجمن دانشجویان فنی مهندسی ( نرم افزار ) دانشگاه آزاد لاهیجان) رو شما کجا مشاهده فرمودید؟
آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام چون انجمن دانشگاه هست هک چت باکس لازمه
postbit هم پیشرفته بشه خوبه درجات کاربری هم طراحی بشه خوبه مثل لیسانسا با فوق دیپلما و سایرین کارهای گرافیکیشم منو اگه قابل بدونید انجام میدم شکلک ها واقعا کمه مثلا خبر مهم و یا خبر جدید تو ارسال پست تو همه انجمنا هست بعد ارم دانشگاه ازادو تو favicon بزارید بجای ستاره معمولا تو مایبیبی امتیاز میزارن واسه وی بی رو من رنکشو کامل دارم اگه خواستید ... بعد بخشی مثل افرادی مثل من که تازه می خوان بیان به دانشگاه ندارین لطفا بزارین با تشکر |
|||
|
|
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۰ تير ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ عصر)jiraya نوشته شده توسط: سلام چون انجمن دانشگاه هست هک چت باکس لازمه چت رو قبلا صحبتشو کرده بودیم ولی دیدم خیلی به کار نمیاد دیگه نذاشتیم. حالا اگه دلیل خاصی دارید بگید سرش صحبت می کنیم. از چه لحاظ postbit پیشرفته بشه یعنی اطلاعات بیشتری رو نشون بده؟ اگه منظورتون اینه که بجای افقی عمودی بشه یه حرفایی زدیم ولی نیازی به این کار ندیدیمرتبه رو می خواستیم براساس فعالیت کاربرا باشه البته خیلی سرش تاکید نداشتیم. اما مثلا این که براساس مقطع تحصیلی باشه خیلی جالب نمیشه یعنی مستقیم به انجمن ربط پیدا نمی کنه اما تو پروفایل هستش شکلک هایی خبر جدید و مهم رو بذارید من اضافه می کنم چون انجمن رسمی دانشگاه نیست و دانشجویی هست نمی خواستیم از آرم دانشگاه استفاده کنیم. می خواستیم لوگوی خودمون رو بذاریم که متاسفانه فعلا چیزی آماده نیست منظورتون رو در مورد گذاشتن امتیاز متوجه نشدم بیشتر توضیح بدین بخش کسایی که هنوز وارد دانشگاه نشدن مثلا ورودی های جدید یا مثل این منظورتونه؟ پیشنهاد خوبیه انجمنش رو اضافه می کنم خیلی از چیزایی که گفتین جای بحث بیشتری داره بعضی هاش هم تا حدی سلیقه ای هست؛ در کل متشکریم که انتقادات و پیشنهاداتون رو مطرح کردین
آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مشکل ساعت انجمن | emaadghorbani | 2 | 84 |
۲۰ فروردين ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ عصر آخرین ارسال: pasokhi |
|
| نظرخواهی درباره انجمن | pasokhi | 11 | 979 |
۹ شهريور ۱۳۸۹ ۰۱:۰۸ عصر آخرین ارسال: pasokhi |
|
| پیشنهاد | Majid | 4 | 536 |
۱۲ تير ۱۳۸۹ ۰۹:۰۰ عصر آخرین ارسال: pasokhi |
|

![[تصویر: NextMonth.png]](http://www.gamersland.ir/upcoming/images/NextMonth.png)