|
طـــــــــــــنز ㋡
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
طـــــــــــــنز ㋡
من همیشه به کچلها حسادت میکردم. بعد از خواندن این خبر، یک دلیل دیگر به دلایلم برای حسادت اضافه شد...
خبر: «موها زمان سکته را میدانند، چون تحقیقات نشان میدهد موها میتوانند تاریخچهای از استرسهای شخص را در خود ذخیره کنند.» من همیشه به کچلها حسادت میکردم. بعد از خواندن این خبر، یک دلیل دیگر به دلایلم برای حسادت اضافه شد. 1- کچلها زودتر از همه متوجه شروع بارش باران میشوند. 2- کچلها میتوانند با خیال راحت شیشه اتومبیل را پایین بکشند و از جریان هوا لذت ببرند. 3- آنها به راحتی میتوانند برای رفتن به مهمترین مهمانیها هم از موتورسیکلت استفاده کنند. 4- مودارها اگر عرق بکنند، باید بروند حمام و کلی موهایشان را با شامپو چنگ بزنند تا چربی و عرق از پوست سرشان پاک شود ولی کچلها با یک دستمال کاغذی مشکل را حل میکنند. 5- کچلها غصههایشان کمتر است و مثل بقیه هر روز نگرانی ریزش موهایشان را ندارند. 6- و بالاخره اینکه کچلها استرسهایشان ذخیره نمیشود. منبع:www.seemorgh.com وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: خوش به حال کچل ها!!!(طنز)
جالب بود
![]() تا قبل از این از کچلا بدم می اومد ولی یه خورده نظرم عوض شد
|
|||
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: خوش به حال کچل ها!!!(طنز)
(۴ آبان ۱۳۸۹ ۰۷:۰۸ عصر)samane نوشته شده توسط: جالب بود خب اونام خدایی دارن دیگه
وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
RE: طـــــــــــــنز!
کنکور سراسری اسگلان.........!!!
ادبی : ا – در بیت زیر منظور از ساقیا چیست ؟ « ساقیا آمدن عید مبارک بادت » الف ) ساقیهایی که در کوچه و بازار می بینیم ب ) کار و کاسبی ساقیا تو عید توپه توپه ج ) ساقی کمر باریک د ) ساق یا مچ ؟؟ ۲ – شیرین وفرهاد کجا مردند ؟ چرا ؟ الف ) زیر کوه بیستون ..چون ستون نداشت ریخت رو سرشون ب ) بین کوه بیستون و باستون…. دلیلشو نمیدونم ج ) بین بیستون و پیستون و رینگ و لاستیک چخ چخی د ) به علت خوردن سیگاروکشیدن مش&روب ۳ – آرایه های ادبی چه نقشی در ادبیات دارند ؟ الف ) نقش فوق العاده مهمی دارند ب ) موجب می شود اشعار مودبی داشته باشیم ج ) نقش حیاتی را ایفا می کنند د ) نقش بابان را هم ایفا می کنند ۴ – جمع مکسر کلمه دارکوب چیست ؟ الف ) دراکیب ب ) درکیبا ج ) دروگبا د ) گربه ورزشی : ۱ – تیم قرمز پوش پایتخت الف ) پرسپولیس ب ) پرس آشخور ج ) پرس بازو ! د ) ماشاالله بازو ۲ – تیم آبی پوش پایتخت : الف ) استقلال ب ) استقکر ج) استقکور د ) استقفرالله !! ۳ – پر افتخار ترین تیم مادریدی جهان ( پایتخت اسپانیا ) الف ) اسپارتا پراگ جمهوری چک ب ) شاختار دونتسک بلژیک ج ) شهید فخرالدین کابل افغانستان د ) علی دایی ۳ – ملی پوش جوان آرژانتینی بارسلونا الف ) لیونل مسی ب ) لیونل طلایی ج ) مهدی سر طلایی سرور لنگیایی د ) توپ تانک فشفشه ….. ۴ – این تیم بیشترین تعداد قهرمانی در جام جهانی فوتبال را دارد؟ الف ) ترینیداد و توباگو ب ) شیکاگو بولز ج ) تیم ملی د ) مایکل شوماخر ۵- تیم قدرتمند آفریقایی ؟ الف ) ساحل عاج ب ) دریای منقار ج ) شبه جزیره زرافه د ) خلیج شامپانزه ۶ – بازیکن سیه چرده آفریقایی نوک حمله بارسلونا ( از کشور کامرون ) الف ) دیوید بکام ب ) ساموئل بکام ج ) سام و نرگس د ) نلسون ماندلا هنری : ۱ – بازیگر رنگین چشم معروف ، نقش جک در فیلم تایتانیک الف ) جکی جان ب ) دیکاپریو بلوچی ج ) لئوناردو داوینچی د ) پارسا پیروزفر ۲- فیلم معروف جیمز کامرون که در مورد کشتی تایتانیک ساخته شده : ( با بازی تست بالایی در نقش جک ) الف ) خوب بد زشت ب ) دزدان دریایی کاراییب ۳ ج ) گودزیلا علیه گیدورا د ) خشم اژدها ۳- کینگ کونگ که بود ؟ الف ) لئوناردو دی کاپریو ب ) به سبک فیلمهای رزمی جکی جان و مرحوم بروسلی گویند ج ) پایه گزار ورزش پینگ پونگ بود د ) برنده بیشترین جایزه اسکار در کن بود ۴ – انیمیشن محبوب چند سال اخیر الف ) شرک ۳ ب ) کفر ۲ ج ) منافق ۵ د ) مرگ بر اسراییل !! ۵ – بازیگر نقش مرد فیلم معروف آقا و خانم اسمیت الف ) براد پیت ب ) براد گالون ج ) براد ۱۷ کیلویی د ) براد روغن نباتی لادن ریاضی : ۱ – سینوس ۱۶۵ درجه چقدر میشود ؟ الف ) بیشتر ازاین ها میشود ب ) تانژانت ج ) جوابی ندارم د ) همه موارد ۲ – یک بشکه دو هزار لیتری آب داریم اگر روزی یک لیوان آب ازآن برداریم چه میشود ؟ الف ) تمام میشود ب ) دوباره آبش میکنیم ج ) دوباره تمام میشود د ) به گزینه الف مراجعه شود ۳ – معادلات چند مجهولی را چگونه حل میکنیم الف ) با مداد ب ) عکس مجهول ها را به روزنامه می دهیم ج ) به سختی حل می کنیم د ) پلیس را در جریان می گذاریم ۴ – این چه نوع اتحادی است؟ (a+b)*2+(a+b)*2 الف ) اتحاد جماهیر شوروی ب ) اتحاد سوم شخص مفرد ج ) والا به خدا …این چه نوع اتحادیه د ) اتحاد دو مجهولی تاریخی : ۱ – اسکندر مقدونی کی به ایران حمله کرد ؟ الف ) دم دمای صبح بود ب ) نامرد نصفه شب حمله کرد ج ) جنگ جهانی دوم د ) ۱۳ آبان ۲ – عهد نامه ی ننگین تاریخی ایران الف ) عهدنامه گلستان ب ) عهدنامه بوستان ج ) عهد نامه شاهنامه فردوسی د ) عهدنامه مثنوی خواجه شمس الدین مولوی ملقب به مولانا ۳- کریم خان زند پایه گزار کدام سلسله بود ؟ الف ) سلسله میدون ولیعصر ب ) سلسله فاطمی گلها ج ) سلسله تخت طاووس د ) سلسله هفت تیر ۴ – ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ در چه تاریخی بود ؟ الف ) کودتای ۲۸ مرداد ب ) ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ ج ) قیام خونین ۱۵ خرداد د ) تو پاییز بود اطلاعات عمومی ۱ – حیوان نجیب به آن می گویند ؟ الف ) کروکودیل ب ) گوریل ج ) اختاپوس د ) سگ هار بهترین سایت اس ام اس ایران ! الف ) radsms.com ب ) راد اس ام اس دات کام !؟ ج) حالا که چی !؟ د) همون گزینه الف!! ۳ – همراه داشتن آن در هنگام موتور سواری لازم و ضامن سلامتی راکب است ؟ الف ) بوق ۱۸ چرخ ب ) عینک ریبند ! ( مخصوصا در آبادان ) ج ) آهنگ ترمز بلبلی د ) ز ید ۴ – در کدامیک از شرایط زیر نباید رانندگی کنیم الف ) وقتی که در مترو هستیم ب ) وقتی که انگشتمان در دماغمان هست ج ) هنگام قضای حاجت د ) هنگامی که ترمز ماشین بریده و باسرعت ۱۸۰ کیلومتر در فاصله ده متری دره هستیم radsms وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
امتحان آئين نامه رانندگی !!!
1.در پشت سر يه دوچرخه سوار در حال رانندگي هستيد ،قصد گردش به راست داريد ، چكار ميكنيد ؟ الف سرمون رو از شيشه مياريم بيرون ميگيم هوووو بره(bareeee) مگه كوري برو اونور ديگه . ب به موازات دوچرخه سوار حركت ميكنيم و يه هو ميپيچيم جلوش تا حالش گرفته شه. ج پشت سرش يه بوق خفن ميزنيم تا هُل شه و بخوره زمين و بعد از روش رد ميشيد طوري كه مخش بپاشه بيرون د با ماشين ميكوبيم بهش تا بيفته زمين و بعد از رو مخش رد ميشيم . 2 . از يه خيابان فرعي ميخواهيد وارد خيابان اصلي شويد. چرا بايد بيش از همه مواظب موتور سيكلت سوارها باشيد ؟ الف چون همينجوري سرشون رو ميندازن پايين ميان تو تقاطع . ب چون سهميه بنزينشون كمتره و گناه دارن . ج چون خيلي كوچيك هستند و ما ريز ميبينيمشون . د ممكنه موتور پليس باشه ، بعد آب بيار و حوض خالي كن. 3 . در كدام محل است كه نبايد پارك كنيد ؟ الف پاركينگ طبقاتي رايگان الماس شهر . ب پاركينگ عمومي پارك ملت . ج دم در خونه مادر زن. د دم در خونه مادر شوهر. 4 . خط ممتد دوگانه به چه معناست؟ الف براي تاكيد اينكه دو خط موازي هيچوقت به هم نميرسن. ب به معني اينكه بايد اين دو خط رو بگيري همينجوري بري . ج يعني اينكه دور زدن ممنوع ولي... يه دفعه ميتونيد دور بزنيد كه حال همه گرفته بشه . د يعني موش تو سوراخ نميرفت وقتي ميرفت جمعه ميرفت. 5 . وقتي چراغ زرد رو ديديد بايد چه كار كنيد؟ الف اگر حتي 1 ثانيه هم مونده تا چراغ قرمز بشه گازشو بگيريد و بريد. ب اول يواش بريد بعد كه ديديد كسي حواسش نيست بازم گازش رو بگيريد و بريد. ج يعني چيزي ديگه به اتمام كارت سوختت نمونده..براتون متاسفم د هيچ خطري شما رو تهديد نميكنه پس با خيال راحت گازتون رو تا ته بگيريد و بريد. 6 . اين تابلو به چه معناست ؟ ![]() الف يعني جاده خودشو لوس كرده و دو رگه اس. ب يعني جاده مار دارد.....مار هم موش تو سولاخ نميرفت. ج يعني همچين ترمز كنيد كه خط لاستيكاتون بيفته د يعني هر چه قدر عشقته لايي بكش! 7 . اين تابلو به چه معناست ؟ ![]() الف يعني...اووووه ...بيخيال ! ب يعني....اَ اَ اَ اَ اَ ....ايول بابا ! ج يعني....ها ا ا ا ا .....! د يعني .....چ......ي ؟! جون من راس ميگي! 8 . اين تابلو به چه معناست ؟ ![]() الف ابومسلم سرور پرسپوليسه ب پرسپوليس سرور ابومسلمه ج فقط تيم ملي د هيچ كدوم...فقط كريم باقري! 9 . به هنگام تركيدن لاستيك كدام مورد را بايد انجام بديد ؟ الف مثل زنها جيغ ميكشيد و از پنجره ميپريد بيرون.... ب خونسرديتون رو حفظ ميكنيد و بوسيله يه ستون ماشين رو متوقف ميكنيد( يعني خودتونو ميكوبيد به ستون) ج فرمون رو بچسبيد و ول نكنيد تا ماشين مثل بچه آدم خودش وايسته. د چشماتون رو ميبنديد و به خدا توكل ميكنيد! 10 . در حال نزديك شدن به خط كشي عابر پياده هستيد . عابرين منتظرند تا عبور كنند.چه موارديرا بايد انجام دهيد ؟ الف بيخيال عابر بابا....عابر كيلو چنده .بزن برو.. ب با همون سرعت يه دفعه از بغلشون رد ميشيد تا بترسند و شما حالشو ببريد. ج اگه ديديد خيلي پرروين، ميايد پايين و بعد از چند تا ناسزا بارشون كردن ، تا جايي كه ميخورن ميزنينشون. د از كنارشون با سرعت رد ميشيد و بهشون ميگيد : ..**....**...! irandiba.com ![]() ![]()
وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
طنزسگ(آقایون محترم برن ته صف)
يك يارو داشته از سر كار برميگشته خونه ، يهو ميبينه يك جمع عظيمي دارن تشييع جنازه ميكنند ، منتها يه جور عجيب غريبي . اول صف يك سري ملت دارن دو تا تابوت رو ميبرن ، بعد يك مَرد با سگش راه ميره ، بعد ازاون هم يك صف 500 متري از ملت دارن دنبالشون ميكن . يارو ميره پيش جناب سگ دار ، ميگه : تسليت عرض ميكنم قربان ، خيلي شرمندم . ميشه بگيد جريان چيه ؟ مَرده ميگه : والله تابوت جلوييه خانممه ، پشتيش هم مادر خانومم ، هردوشون رو ديشب اين سگم پاره پاره كرد ! مَرده ناراحت ميشه ، همينجور شروع ميكنه پشت سر مَرده راه رفتن ، بعد از يك مدت برميگرده ميگه : ببخشيد من خيلي براتون متاسفم ، ميدونم الانم وقت پرسيدن اينجور سوالا نيست ، ولي ممكنه من يك شب سگ شما رو قرض بگيرم ؟! مَرده يك نگاهي بهش ميكنه ، اشاره ميكنه به 500 متر جمعيت پشت سر ، ميگه : برو ته صف!!!!!!!!!! وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
يك شب ملا به طرف خانه اش میرفت كه مرد مستي با وي تصادف كرد. ملا برگشت و گفت: احمق مگه كوری كه آدم به اين بزرگي را نمي بیني؟ مرد مست در حالي كه از مستي پس و پیش میشد گفت: اتفاقا به جاي يكي دوتا میبینم.
ملا گفت: خوب پس چرا با من تصادف میكني؟ مرد مست گفت: چون میخواستم از وسط شما دوتا رد بشم
|
|||
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ عصر)Spirit نوشته شده توسط: يك شب ملا به طرف خانه اش میرفت كه مرد مستي با وي تصادف كرد. ملا برگشت و گفت: احمق مگه كوری كه آدم به اين بزرگي را نمي بیني؟ مرد مست در حالي كه از مستي پس و پیش میشد گفت: اتفاقا به جاي يكي دوتا میبینم. ایول جالب بود من یه کتاب حکایت های ملا رو دارم اما این توش نبود! البته خیلی از حکایت هایی که برای ملا نیست هم به اون نسبت میدن حالا یه حکایت هم از همین کتاب میگم.یک روز بارانی ملا پشت پنجره خانه اش بود و بیرون رو تماشا میکرد. همین موقع همسایه ملا داشت زیر باران می دوید تا زودتر به خانه اش برسد. ملا بهش گفت که ای فلانی باران رحمت خداست، چرا از رحمت خدا فرار می کنی! اون روز گذشت و در یک روز بارانی دیگه ملا داشت زیر باران می دوید. از قضا این دفعه همون همسایه ملا پشت پنجره خانه اش بود. گفت ای ملا مگر نگفتی که باران رحمت خداست، پس چرا از آن فرار می کنی؟ ملا در همان حال دویدن جواب داد که ای مردک مگر نمیبینی که عجله دارم تا رحمت خدا را زیر پایم لگد مال نکنم!
آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
قایم موشک بازی دانشمندان در بهشت !!!! ...
روزی همه دانشمندان مردند و وارد بهشت شدند آنها تصمیم گرفتند تا قایم موشک بازی کنند انیشتین اولین نفری بود که باید چشم می گذاشت. او باید تا 100 میشمرد و سپس شروع به جستجو میکرد. همه پنهان شدند الا نیوتون ... نیوتون فقط یک مربع به طول یک متر کشید و درون آن ایستاد، دقیقا در مقابل انیشتین. انیشتین شمرد 97, 98, 99..100… او چشماشو باز کرد ودید که نیوتون در مقابل چشماش ایستاده. انیشتین فریاد زد نیوتون بیرون( سك سك) نیوتون بیرون( سك سك) نیوتون با خونسردی تکذیب کرد و گفت من بیرون نیستم. او ادعا کرد که اصلا من نیوتون نیستم !!! ... تمام دانشمندان از مخفیگاهشون بیرون اومدن تا ببینن اون چطور میخواد ثابت کنه که نیوتون نیست ... . . . . . . . . . . نیوتون ادامه داد که من در یک مربع به مساحت یک متر مربع ایستاده ام ... که من رو، نیوتون بر متر مربع میکنه ......... و از آنجایی که نیوتون بر متر مربع برابر "یک پاسکال" می باشد بنابراین من "پاسکالم" پس پاسکال باید بیرون بره (پاسکال سك سك) خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم |
|||
|
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
مـــــرد بی جنبه !
مردی میخواست زنش را طلاق دهد. دوستش علت را جویا شد و او گفت: این زن از روز اول همیشه می خواست من را عوض کند. مرا وادار کرد سیگار و مشروب را ترک کنم.. لباس بهتر بپوشم، قماربازی نکنم، در سهام سرمایهگذاری کنم و حتی ... مرا عادت داده که به موسیقی کلاسیک گوش کنم و لذت ببرم! دوستش گفت: اینها که میگویی که چیز بدی نیست! مرد گفت: ولی حالا حس میکنم که دیگر این زن در شان من نيست! وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| شوخی های کامپیوتری | emaadghorbani | 9 | 280 |
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ صبح آخرین ارسال: emaadghorbani |
|
| جملاتی حکیمانه... | Karma | 8 | 992 |
۲۰ فروردين ۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ عصر آخرین ارسال: emaadghorbani |
|
| داستان کوتاه | Karma | 38 | 3,336 |
۱۲ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ عصر آخرین ارسال: Karma |
|
| عطر تو.... | saghar69 | 0 | 229 |
۲۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۱۵ صبح آخرین ارسال: saghar69 |
|
| ياد آن دوران بخير | saghar69 | 1 | 367 |
۲۱ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۵۱ عصر آخرین ارسال: azar |
|

My virtual house is ![[تصویر: 7563a3fe3bbe.gif]](http://amx.webege.com/images/7563a3fe3bbe.gif)

نظرم عوض شد
![[تصویر: 12900653831.jpg]](http://723211.20upload.net/files/1389/aban2/12900653831.jpg)
![[تصویر: 12900653842.jpg]](http://156149.20upload.net/files/1389/aban2/12900653842.jpg)
![[تصویر: 12900653843.jpg]](http://909310.20upload.net/files/1389/aban2/12900653843.jpg)