|
صخره نوردی در استالیا ممنوع
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
صخره نوردی در استالیا ممنوع
اینجا رو ببین
این عکس یک مار است که گاوی را از درون آب به بالا میکشد این عکس در صخره هایی واقع در غرب استرالیا گرفته شده است - فقط به اندازه اون مار نگاه کنید ![]() حالا کی دوست داره بره استرالیا صخره نوردی کنه ؟
خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم |
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: صخره نوردی در استالیا ممنوع
نقل قول: حالا کی دوست داره بره استرالیا صخره نوردی کنه ؟ من!! این عکس رو قبلا هم دیده بودم اما به نظرم نمیاد واقعی باشه
وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۳ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۲۴ عصر)Spirit نوشته شده توسط:نقل قول: حالا کی دوست داره بره استرالیا صخره نوردی کنه ؟ =========================================== امتحانش مجّانیه ![]() می خوای برو از نزدیک ببین
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۳ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ عصر)farzaneh نوشته شده توسط:(۲۳ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۲۴ عصر)Spirit نوشته شده توسط:نقل قول: حالا کی دوست داره بره استرالیا صخره نوردی کنه ؟ میگم پایه ای یه سر دوتایی باهم بریم!؟
وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
|
|||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۳ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۳۱ عصر)Spirit نوشته شده توسط:================================================(۲۳ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ عصر)farzaneh نوشته شده توسط:(۲۳ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۲۴ عصر)Spirit نوشته شده توسط:نقل قول: حالا کی دوست داره بره استرالیا صخره نوردی کنه ؟ نه داداش .قربونت. من از پله های دانشگاه می خوام برم بالا اول دور و برم رو چک می کنم اگه سوسک و عنکبوت و ...={ سایر حشرات موذی و ترسناک } نبینم بعدش میرم کلاس ![]() صخره های استرالیا مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار داره ![]() یو برو.اگه!!! برگشتی واسه من هم تعریف کن
|||
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
حتمــــــــــــــــــا!
|
|||
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
![]() اینم یکی دیگه! مار های پیتون می تونن تا 9-10 متر هم طول داشته باشن پس مواظب خودتون باشید
آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ صبح)pasokhi نوشته شده توسط: ============================================= چقد ترسناکه!!! ![]() به SPIRIT بگین قبل اینکه بره استرالیا بدهی هاشو بده.وصیت نامه هم یادش نره
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۴ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۴ عصر)farzaneh نوشته شده توسط:عزیز من خودم بانکــــــــــم بدهی کیلـــــــــــو چنده ؟!؟(۲۴ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ صبح)pasokhi نوشته شده توسط: در مورد وصیت نامه هم بابا زبونتو گاز بگیر من هنوز اول جوونیمه خب
|
|||
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۴ آبان ۱۳۸۹ ۱۱:۰۵ عصر)Spirit نوشته شده توسط:=============================================(۲۴ آبان ۱۳۸۹ ۱۰:۰۴ عصر)farzaneh نوشته شده توسط:عزیز من خودم بانکــــــــــم بدهی کیلـــــــــــو چنده ؟!؟(۲۴ آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۴۰ صبح)pasokhi نوشته شده توسط: محض اطمینان گفتم. محکم کاری که اشکال نداره ![]() ایشالا لازمت نشه خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم |
|||
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| جالب و دیدنی! | Karma | 127 | 898 |
دیروز ۱۱:۱۱ عصر آخرین ارسال: Karma |
|
| کار گوش نواز و دوست داشتنی!! | Karma | 1 | 160 |
۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ عصر آخرین ارسال: samaneh.b |
|
| یک شخصیت طراحی کنید و با آن وارد بازی شید | Karma | 1 | 255 |
۸ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ عصر آخرین ارسال: pasokhi |
|
| تصاویر خنده دار از تقلب کردن پسرها در امتحانات | saeed.b | 5 | 1,883 |
۲۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ عصر آخرین ارسال: Karma |
|
| آزاد لاهیجان با طعم متفاوت | Miladsob | 3 | 715 |
۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ صبح آخرین ارسال: Karma |
|

این عکس رو قبلا هم دیده بودم اما به نظرم نمیاد واقعی باشه
My virtual house is ![[تصویر: 7563a3fe3bbe.gif]](http://amx.webege.com/images/7563a3fe3bbe.gif)

![[تصویر: 16498e9e496344ea9f43.jpg]](http://up.iranblog.com/Files0/16498e9e496344ea9f43.jpg)