|
پخش فایل های DVR در کامپیوتر
|
|
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: پخش فایل های DVR در کامپیوتر
با سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم واینه که فرمت های dvn با چه نرم افزای اجرا میشه لطف کنید جواب بدید با تشکر
|
|||
|
ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ عصر)zohur نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم واینه که فرمت های dvn با چه نرم افزای اجرا میشه لطف کنید جواب بدید با تشکر سلام دوست عزیز شما با همون نرم افزاری که گذاشتم امتحان کردین؟ آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
من خونه دستگاه مارشال دارم فایل هایی رو که ضبط کردم با نرم افزارAVS باز می کنم اما وقتی باز می شه صدا نداره و فقط تصویر رو دارم چی کار کنم که بتونم صدا هم داشته باشم آیا باید تنظیمات دستگاه رو تغییر بدم یا تنظیمات AVS ممنون میشم راهنماییم کنید. |
|||
|
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۸ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ عصر)bastan نوشته شده توسط: سلام سلام فعلا تنها نرم افزاری که اینارو راحت نشون میده همون elecard hd player هست که تو ارسال اول این موضوع لینک اش رو گذاشتم. این AVS هم که گفتین حتما امتحان می کنم چون قبلا هیچ برنامه دیگه ای ندیده بودم که حتی تصویر هم نشون بده شاید برای صدا هم راهی داشته باشه. با تشکر آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
|
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ما هم یه دستگاه مارشال گرفتیم و همین مشکل رو داشتم.dvr و ts
فیلم ها رو ذخیره میکردم.شانسی یه پلیر از یه سایتی دانلود کردم که راحت این فایلو پخش میکرد گفتم لینکشو براتون بزارم.واسم خیلی جالبه که پلیرهای معروف نمیتونستند حتی صداشم پخش کنن ولی این پلیر خیالتون راحت باشه ... حجمش یکم زیاده ولی ارزشش رو داره دانلود برنامه اینم آدر صفححش اگه لینک عمل نکرد به صفحه ی سایتش برید و دانلود کنید 120 مگابایت هستش. http://mihandownload.com/2011/08/%D8%AF%...-Final.php |
|||
|
|
ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ممنون دوست عزیز امتحانش کردم خیلی راحت پخش میکرد.
لینکش رو تو ارسال اول قرار میدم. آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
|
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام دمت گرم خدا خیرت بده
خدا آن حس زيبايي ست كه در تاريكي صحرا زماني كه هراس مرگ مي دزدد سكوتت را يكي آهسته ميگويد: "كنارت هستم اي تنها" |
|||
|
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| نکات جالب در مورد زبان های برنامه نویسی | Arashmobileboy | 3 | 983 |
۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ صبح آخرین ارسال: Benjamin |
|
| نرم افزار DVD | Emad | 1 | 366 |
۲ شهريور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ عصر آخرین ارسال: pasokhi |
|