content-display

ارسال پاسخ 

• 1 رأی - میانگین امیتازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:
پخش فایل های DVR در کامپیوتر
ارسال: #1
۳۰ آبان ۱۳۸۹, ۱۲:۵۸ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ صبح، توسط pasokhi.)
پخش فایل های DVR در کامپیوتر
موضوع از این جا شروع شد که عموم یه دستگاه گیرنده DVB مارشال خریده بود که می تونست برنامه ها رو هم روی یه فلش ضبط کنه. حالا مشکل این جا بود فایل های ضبط شده فقط تو دستگاه نشون داده میشد و تو کامپیوتر خونده نمیشد. پسوند این فایل ها هم dvr بود که تا حالا ندیده بودم. با خیلی از پلیر ها هم امتحان کردم اما پخش نمی کرد. خلاصه بعد از کلی گشتن یه پلیر پیدا شد که تونست بخونه و خیال مون راحت شدلبخند

البته ظاهرا خیلی ها این مشکل رو داشتن، حتی چند جا نوشته بود که بعضی از این دستگاه ها با فرمت مخصوصی ذخیره می کنن تا فقط روی دستگاه های خودشون قابل خوندن باشه. بنابراین تضمینی نیست که این نرم افزار هم بتونه فایل های شما رو بخونه. جالب این جاست که کدک ویدیو MPEG4/AVC نشون داده میشه که تقریبا همه پشتیبانی می کنن اما بازم پخش نمیشه. الان فایل های ts رو بیشتر پلیر ها پشتیبانی می کنن ولی ظاهرا dvr هنوز لنگ میزنه. با گسترش تلویزیون دیجیتال و DVB ها این نرم افزار می تونه به دردتون بخوره.

دانلود Elecard AVC HD Player برای پخش فرمت DVR
http://www.elecard.com/ftp/pub/avchd-pla...Player.zip

لینک کمکی
http://rapidshare.com/files/442253218/EA...Player.zip
http://www.box.net/shared/194exa7edz

سریال برای رجیستر کردن
کد:
FF54A7FD7DFECCAC82B679460900B338

بالاخره یه پلیر دیگه هم پیدا شد که بتونه این فایل ها رو پخش کنه. این پلیر رو کاربر aliabdolmaleki معرفی کردن؛ ازشون تشکر می کنیم.
ArcSoft TotalMedia Theatre 5.0

در ضمن لیست برنامه هایی هم که امتحان کردم و dvr رو پخش نکردن اگه برنامه ای پیدا کردید که این فرمت رو پخش کرد حتما اطلاع بدید که استفاده کنیمچشمک
K-lite codec pack full 6.5, VLC player 1.1.5, PowerDVD 10, DivX player plus 8, Winamp 5.58, QuickTime 7.6
اینم بگم که وقتی K-lite نتونه پخش کنه پلیر های دیگه ای هم که از FFmpeg استفاده می کنن مثل KMplayer یا GOMplayer هم بعید به نظر میرسه که بتونن پخش کنن.

آزاد در نرم‌افزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+)
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : Karma ، Arashmobileboy ، parisa kiani nezhad ، Miladsob ، aliback
ارسال: #2
۲۳ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۱۸ صبح
RE: پخش فایل های DVR در کامپیوتر
سلام

من این مشکل داشتم با دانلود این برنامه باز شد اما بعد 1 ثانیه پخش فریز میشه و هنگ میکنه و برنامه بسته میشه

مشکل کجاست؟ ویندوز من 7 و با دستگاه دیجیتال مارشال ضبط کردم
ارسال: #3
۲۳ دي ۱۳۸۹, ۰۴:۰۱ عصر
(۲۳ دي ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ صبح)aliback نوشته شده توسط:  سلام

من این مشکل داشتم با دانلود این برنامه باز شد اما بعد 1 ثانیه پخش فریز میشه و هنگ میکنه و برنامه بسته میشه

سلام
راستش نمی تونم دقیق بگم چون برای خودم مشکل خاصی پیش نیومد. من با ویستا امتحان کردم درست کار می کرد. برنامه های شبکه های سراسری با کیفیت HD هستن به خاطر همین ممکنه تو کامپیوتر های قدیمی کند اجرا بشن. برنامه های شبکه استانی خودمون (گیلان) با فرمت MPEG-PS ذخیره میشن که ظاهرا این برنامه پشتیبانی نمی کنه واسه همین فقط صدا رو پخش میکنه.

به نظر من چند تا کار انجام بدید. اول این که ببینید بعد از ضبط، فایلو قفل نکرده باشید چون همچین گزینه ای دیده بودم. بعد این که یکم تنظیمات برنامه رو دستکاری کنید بعد ویدیو پخش کنید شاید مشکل از تنظیماتش باشه. زیر دکمه های پخش برنامه یه دکمه با شکل دو تا دنده هست که تنظیمات رو باز میکنه. مثلا تو بخش Video> Decoder گزینه Hardware acceleration رو غیرفعال کنید بعد امتحان کنید. Deinterlacing mode رو هم روی off بذارید شاید مشکل برطرف بشه.

تشکر شده توسط : aliback
ارسال: #4
۲۳ دي ۱۳۸۹, ۰۷:۴۶ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ دي ۱۳۸۹ ۰۷:۵۳ عصر، توسط aliback.)
(۲۳ دي ۱۳۸۹ ۰۴:۰۱ عصر)pasokhi نوشته شده توسط:  
(۲۳ دي ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ صبح)aliback نوشته شده توسط:  سلام

سلام
راستش نمی تونم دقیق بگم چون برای خودم مشکل خاصی پیش نیومد. من با ویستا امتحان کردم درست کار می کرد. برنامه های شبکه های سراسری با کیفیت HD هستن به خاطر همین ممکنه تو کامپیوتر های قدیمی کند اجرا بشن. برنامه های شبکه استانی خودمون (گیلان) با فرمت MPEG-PS ذخیره میشن که ظاهرا این برنامه پشتیبانی نمی کنه واسه همین فقط صدا رو پخش میکنه.

به نظر من چند تا کار انجام بدید. اول این که ببینید بعد از ضبط، فایلو قفل نکرده باشید چون همچین گزینه ای دیده بودم. بعد این که یکم تنظیمات برنامه رو دستکاری کنید بعد ویدیو پخش کنید شاید مشکل از تنظیماتش باشه. زیر دکمه های پخش برنامه یه دکمه با شکل دو تا دنده هست که تنظیمات رو باز میکنه. مثلا تو بخش Video> Decoder گزینه Hardware acceleration رو غیرفعال کنید بعد امتحان کنید. Deinterlacing mode رو هم روی off بذارید شاید مشکل برطرف بشه.

سلام
ممنون از راهنمایتون اما باز هم مشکل حل نشد

اما اینم بگم پسوند ذخیره شده برای من Mpeg-ps که شما گفتید فقط صدارو پخش میکنه ولی برای من صدا و تصویر است ولی بعد یک ثانیه فریز میشه ایا باید موقعه ضبط نوع ضبط بزارم روی PS یا TS چون فرمت ضبط شده من Mpeg-ps هست شاید باید بزارم روی mpeg-ts موقعی ضبط
بعد از کجابدونم فایل قفل گذاری شده یا نه؟
اگرم زحمتی نیست یه فایل ویدئو اپلود کردم از کانال پرس تی وی اگر اینترنت سرعت بالا دارید اینو دانلود کنید ببینید میتونید این فایل شما باز کنید

بازم ممنون
حجم : 38 مگابایت

http://www.mediafire.com/?83ubmm5xrm0ykig
ارسال: #5
۲۴ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۳۵ صبح
اون فایلی که ضبط کردین برای من پخش شد مشکلی نداشت.
وقتی فایلو ضبط میشه یه گزینه تو منوی نمایش تصاویر ضبط شده هست که نوشته قفل کردن. اگه تا حالا ندید پس حتما فایلی هم قفل نکردین.
اون PS و TS هم اون طور که یادمه خیلی فرق ندارن با TS میشه زیرنویس و اینا هم اگه با تصویر باشه ذخیره کرد PS اون طور که خودشون نوشته بودن تو کامپیوتر و اینا راحت تر خونده میشه ولی من فرقی ندیدم. با این حال شما هم یه امتحان بکنید.
به نظر من این برنامه با یه برنامه ای تو سیستم شما مشکل داره که این طور میشه. بهتره رو یه سیستم دیگه امحان کنید ببینید چطور هست.

تشکر شده توسط : aliback
ارسال: #6
۶ فروردين ۱۳۹۰, ۰۶:۰۰ عصر
سلام دوستان
dvb ما مارکش مارشال هستش و با این پلیر نتونستم ویدئوی ضبط شدش رو روی کامپیوتر اجرا کنم .
راه دیگه ای برای پخش یا کانورتش سراغ دارین ؟
ارسال: #7
۲۵ مرداد ۱۳۹۰, ۱۱:۳۷ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۸ صبح، توسط harry72.)
سلام این برنامه رو گرفتم و فایل هارو در کامپیوتر پخش کرد ولی خود دستگاه پخش نمیکنه و موقع انتخاب فقط عکس و تصویر داره چیکار کنم ؟ لطفا کامل توضیح بدید
برنامه زیر رو دانلود کن کانورت میکنه AVS Video Converter 6
خجالت
 تشکر شده توسط : pasokhi
ارسال: #8
۲۵ مرداد ۱۳۹۰, ۱۰:۰۹ عصر
(۲۵ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۷ صبح)harry72 نوشته شده توسط:  سلام این برنامه رو گرفتم و فایل هارو در کامپیوتر پخش کرد ولی خود دستگاه پخش نمیکنه و موقع انتخاب فقط عکس و تصویر داره چیکار کنم ؟ لطفا کامل توضیح بدید
برنامه زیر رو دانلود کن کانورت میکنه AVS Video Converter 6
خجالت

ممنون دوست عزیزلبخند
منظورتون اینه دستگاه خود فیلم هایی که ضبط کرده پخش نمی کنه؟ خیلی عجیب هست. اگه منظورتون اینه ویدیو های دیگه ای که تو کامپیوتر هست پخش نمی کنه همه دستگاه ها قابلیت خوندن فایل های دیگه رو ندارن.

ارسال: #9
۲۸ مرداد ۱۳۹۰, ۱۰:۱۱ صبح
منظورم اینه که اصلا نمیشه فیلم انتخاب کرد و فقط عکسها و آهنگها رو پخش میکنه
ارسال: #10
۲۹ مرداد ۱۳۹۰, ۱۲:۱۶ عصر
(۲۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ صبح)harry72 نوشته شده توسط:  منظورم اینه که اصلا نمیشه فیلم انتخاب کرد و فقط عکسها و آهنگها رو پخش میکنه

مدل دستگاه شما چی هست همین مارشال؟

ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نکات جالب در مورد زبان های برنامه نویسی Arashmobileboy 3 983 ۶ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۸ صبح
آخرین ارسال: Benjamin
  نرم افزار DVD Emad 1 366 ۲ شهريور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ عصر
آخرین ارسال: pasokhi
  اینوگرافی از زبانهای برنامه نویسی!!! Miladsob 3 660 ۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ عصر
Music درخواست جزوه ي تصويري آموزش Powerpoint farzaneh 6 1,321 ۲۳ تير ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ صبح
آخرین ارسال: Miladsob
  فعال سازی Visual Studio 2008 pasokhi 2 823 ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۰۳ صبح

پرش به انجمن:

تماس با ما انجمن دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان بازگشت به بالا بازگشت به محتوا بایگانی پیوند سایتی RSS

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 3.7