|
راه حل برای برنامه هایی که حتماً باید روی همه ایستگاههای کاری کپی شه تا قابل اجرا شه
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راه حل برای برنامه هایی که حتماً باید روی همه ایستگاههای کاری کپی شه تا قابل اجرا شه
یه سوال دارم:
اگه توی یه شبکه لازم باشه یه فایل exe رو از روی سرور توی کلاینت ها اجرا کنم باید چی کارهایی انجام بدم تا دیگه لازم نباشه این برنامه روی همه ی کلاینت ها کپی شه تا قابل اجرا باشه؟؟ خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم |
|||
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: راه حل برای برنامه هایی که حتماً باید روی همه ایستگاههای کاری کپی شه تا قابل اجرا شه
فولدری که اون برنامه توش قرار داره رو share کنید، این طوری میشه از تمام کامپیوتر های متصل به شبکه به اون دسترسی داشت بعد می تونید اونو اجرا کنید. البته این کار ممکنه چند مشکل داشته باشه یکی این که اجرای برنامه ممکنه کند باشه چون فایل ها باید از روی شبکه لود بشن. ممکنه برای همه برنامه ها قابل اجرا نباشه چون بعضی برنامه ها به کلید های رجیستری و فایل ها سیستمی احتیاج دارن که موقع نصب شدن اونارو کپی می کنن. اگه برنامه از چند کاربره بودن پشتیبانی نکنه ممکنه اجرای هم زمان اون روی چند کامپیوتر مشکل ایجاد کنه، مثلا یه کاربر تنظیمات نرم افزارو تغییر میده و تنظیمات بقیه کاربرا هم تغییر میکنه.
آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: راه حل برای برنامه هایی که حتماً باید روی همه ایستگاههای کاری کپی شه تا قابل اجرا شه
(۱۲ آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۸ صبح)pasokhi نوشته شده توسط: فولدری که اون برنامه توش قرار داره رو share کنید، این طوری میشه از تمام کامپیوتر های متصل به شبکه به اون دسترسی داشت بعد می تونید اونو اجرا کنید. البته این کار ممکنه چند مشکل داشته باشه یکی این که اجرای برنامه ممکنه کند باشه چون فایل ها باید از روی شبکه لود بشن. ممکنه برای همه برنامه ها قابل اجرا نباشه چون بعضی برنامه ها به کلید های رجیستری و فایل ها سیستمی احتیاج دارن که موقع نصب شدن اونارو کپی می کنن. اگه برنامه از چند کاربره بودن پشتیبانی نکنه ممکنه اجرای هم زمان اون روی چند کامپیوتر مشکل ایجاد کنه، مثلا یه کاربر تنظیمات نرم افزارو تغییر میده و تنظیمات بقیه کاربرا هم تغییر میکنه.=================================================== من دنبال روشی می گردم که بدون مشکل بتونم فایل exe رو بدون کپی روی همه ی سیستم ها اجرا کنم.مثلا" وقتی قراره ورژن جدید یه نرم افزار روی سیستم های این شبکه نصب شه. خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۵:۳۵ عصر)farzaneh نوشته شده توسط: من دنبال روشی می گردم که بدون مشکل بتونم فایل exe رو بدون کپی روی همه ی سیستم ها اجرا کنم.مثلا" وقتی قراره ورژن جدید یه نرم افزار روی سیستم های این شبکه نصب شه. الان بهتر متوجه شدم دنبال چی هستین. من فکر کردم فقط می خواین برنامه های ساده و کوچیک رو اجرا کنین اما ظاهرا منظور شما مدیریت همه برنامه های کامپیوتر های شبکه هست. خب این جا یه موضوع رو بگم که نمیشه از نصب نرم افزار ها فرار کرد مگه این که نرم افزار ها برای اجرای داخل شبکه طراحی شده باشن. بنابراین باید روی تک تک سیستم های شبکه نصب بشن که کار وقت گیری هست و موقع آپدیت هم بازم وقت بیشتری میگیره. خوشبختانه برای این طور کارا نرم افزار هایی هستن که خودکار انجامشون میدن و لازم نیست دستی انجام بشه. نمونه این نرم افزار ها: Microsoft System Center Configuration Manager نسخه های قدیمی تر به نام Systems Management Server بودن. Nomad Enterprise اگه بتونید اینارو پیدا کنید خیلی کارتون راحت میشه. اینم شکل کار این نرم افزار ها
آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
RE: راه حل برای برنامه هایی که حتماً باید روی همه ایستگاههای کاری کپی شه تا قابل اجرا
الان بهتر متوجه شدم دنبال چی هستین. من فکر کردم فقط می خواین برنامه های ساده و کوچیک رو اجرا کنین اما ظاهرا منظور شما مدیریت همه برنامه های کامپیوتر های شبکه هست. خب این جا یه موضوع رو بگم که نمیشه از نصب نرم افزار ها فرار کرد مگه این که نرم افزار ها برای اجرای داخل شبکه طراحی شده باشن. بنابراین باید روی تک تک سیستم های شبکه نصب بشن که کار وقت گیری هست و موقع آپدیت هم بازم وقت بیشتری میگیره. خوشبختانه برای این طور کارا نرم افزار هایی هستن که خودکار انجامشون میدن و لازم نیست دستی انجام بشه.
نمونه این نرم افزار ها: Microsoft System Center Configuration Manager نسخه های قدیمی تر به نام Systems Management Server بودن. Nomad Enterprise اگه بتونید اینارو پیدا کنید خیلی کارتون راحت میشه. اینم شکل کار این نرم افزار ها ![]() [/quote] ========================================== این نرم افزار ها واسه اجرای فایل exe برنامه های .net قبل از 2008 هم قابل استفاده اند؟؟؟ خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم |
|||
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول: این نرم افزار ها واسه اجرای فایل exe برنامه های .net قبل از 2008 هم قابل استفاده اند؟؟؟ ببینید این برنامه ها اصلا برای اجرای فایل ها نیستن چون قبلش هم گفتم اکثر برنامه ها باید روی هر سیستم نصب بشن. این برنامه ها نصب کردن نرم افزارو روی چندین سیستم رو راحت می کنن. یعنی با یه دستور شما می تونید یه برنامه رو روی هر چند تا سیستم که بخواید نصب کنید. آپدیت کردن نرم افزار ها هم به همین صورته و با یه دستور میشه انجامش داد. اینو قبلا نوشته بودم متاسفانه پاک شده بود. آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۱ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ عصر)pasokhi نوشته شده توسط:نقل قول: این نرم افزار ها واسه اجرای فایل exe برنامه های .net قبل از 2008 هم قابل استفاده اند؟؟؟ ============================================== من متوجه نشدم.شما بدون اینکه فایل exe رو اجرا کنید برنامه رو نصب می کنید؟؟؟ شاید شما تا حالا به این مشکل بر نخوردید واسه همین منظور منو از سوال خوب متوجه نشدید. با روش های عادی و گذاشتن فایل روی یه بخش share شده از سرور،نمیشه فایل exe برنامه های دات نت رو روی کلاینت ها نصب و اجرا کنیم. یه خطای عدم دسترسی میده. یه سری تنظیمات یا ترفند می خواستم واسه حل این مشکل. که متاسفانه موفق نشدم به موقع پیدا کنم به هر حال واسه وقتی که گذاشتی ممنون
خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم |
|||
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مشاهده اینترنتی مشخصات قبض تلفن ثابت و همراه | pasokhi | 2 | 335 |
۸ فروردين ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ عصر آخرین ارسال: pasokhi |
|
| معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir | kianu_riuz | 1 | 165 |
۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ صبح آخرین ارسال: pasokhi |
|