content-display

ارسال پاسخ 

• 2 رأی - میانگین امیتازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:
امتیاز به بازی ها توسط کاربران
ارسال: #1
۳ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۳۵ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳ دي ۱۳۸۹ ۰۶:۲۷ عصر، توسط pasokhi.)
امتیاز به بازی ها توسط کاربران
در این تاپیک قصد دارم تمام کاربران و مدیران هر بازی را که انجام می دهند با توضیح مختصری در مورد بازی امتیاز مربوط به قسمت های مختلف آن را بدهند تا کاربرانی که می خواهند این بازی ها را تهیه کنند اطلاعات هرچند مفیدی در اختیارشان قرار گیرد .
برای شروع از خودم شروع می کنیم .
آخرین بازی که تمام کردم Call of duty 7 :Black ops هست .یک بازی اکشن اول شخص تراز اول تا به حال یک میلیارد دلار بعد از یک ماه عرضه آن به بازار فروخته است .

داستان 10/10
گرافیک 9/10
صداگذاری9.5/10
نوپردازی10/10
جذابیت 10/10
گیم پلی9.5/10
امتیاز کلی:9.6/10

به عنوان یک منتقد خیلی کوچک ندای وظیفه 7 رو بهترین بازی این سری و یکی از بهترین شوتر های اول شخص این چند سال اخیر می دانم.

[تصویر:  i161354_image.phpresize.jpg]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : pasokhi
ارسال: #2
۳ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۵۴ عصر
RE: امتیاز بازی ها توسط کاربران
ضمن عرض تشکر ازین پست به جا و جالبگل اگه ممکنه من یه سری اطلاعات در مورد به روز ترین بازی رالی میخوام

ممنون

[تصویر:  106b7f99d2cb.gif] My virtual house is here[تصویر:  7563a3fe3bbe.gif]

وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی

و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #3
۳ دي ۱۳۸۹, ۰۲:۴۱ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳ دي ۱۳۸۹ ۰۲:۴۹ عصر، توسط Alan Wake.)
خواهش می کنم
بازی های ریسینگ زیادی هرساله در کل دنیا منتشر می شوند ،که در داخل خود بخش رالی را هم دارا هستند نظیر
need for speed carbon
need for speed mostwanted
need for speed hot pursuit که دقیق نمی دونم قسمت رالی را دارا باشد یا نه ولی در کل یکی از بهترین بازی های سبک ریسینگ محسوب می شود.
dirt 2
dirt 3 که هنوز منتشر نشده است .بزرگترین بازی رالی تاریخ خواهد شد به نظر بنده
ولی من برای شما اگر واقعا یک بازی رالی تراز اول که تمامی جزییات رالی را در خود داشته باشد dirt 2 را پیشنهاد می کنم .خودم بازی نکردمش ولی تا اونجایی که اطلاعات دارم بازی بسیار قابل قبولی برای طرفداران بازی های رالی هست .ولی اگر بازی های دانلود بخواهید که حجم کم داشته باشند ،براتون پیدا خواهم کرد .به عنوان مثال WRC FIA World Rally Championship
اگه بازم سوال دارید و اطلاعات بیشتری می خواهید ذکر کنید ،با کمال میل جواب گو خواهم بود .خجالت

تشکر شده توسط : pasokhi ، Karma
ارسال: #4
۳ دي ۱۳۸۹, ۰۷:۱۸ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳ دي ۱۳۸۹ ۰۷:۲۰ عصر، توسط pasokhi.)
RE: امتیاز به بازی ها توسط کاربران
چه عجب alan جان یه سری هم به ما زدی، کلا بخش بازی خوابیده بودخنده

من یه مدتی هست که افتادم تو کار بازی های فکری دوبعدی، خیلی هم باحالنزبان
آخرین بازی ای که تموم کردم اسمش Gish هست. این بازی برای سال 2005 هست اما با این حال طرفداران زیادی که که هنوز هم بازی می کنن و نسخه اش هم به روز میشه. در این بازی نقش یه تکه قیر یا به قول سازنده ها یه توپ قیر 6 کیلو ای رو دارید که دختری (قیر و آدم!) که دوستش داشت رو می دزدن و اون وارد ماجرا میشه. این طور بازی ها معمولا نوع بازی کردنشون نوآورانه ست. این توپ بیشتر از این که راه بره می خزه و سه قابلیت هم داره که می تونه چسبناک بشه تا رو دیواراو سقف راه بره، سطحش سری بشه تا تو جا های باریک سر بخوره، یا این که سنگین شه تا چیزی رو بشکنه یا له کنه. برای نابود کردن دشمنا هم میشه تو حالت سنگین روی سرشون پرید یا این که هلشون داد به دیوار تا له بشن یا این که تو حالت چسبناک سرشون رو از تنشون جدا کردخنده

داستان 7/10 ----- داستان خیلی تو بازی مطرح نیست برای همین زیاد بهش توجه نکردن
گرافیک 9/10 ----- گرافیک دوبعدی و به صورت کارتونی هست ولی به زیبایی ساخته شده و از اون لذت می برید
صداگذاری8.5/10 ----- آهنگ هایی که ساخته شده قشنگن و به محیط ربط دارن. صدا بقیه چیزا هم خوبه البته قیر خیلی صدا ندارهچشمک
جذابیت 10/10 ----- تا بازی رو تموم نکنین خیالتون راحت نمیشه!
گیم پلی10/10 ----- تجربه هدایت کردن یه توپ قیر
امتیاز کلی:8.9/10

درضمن در کنار حالت داستانی چند جور حالت مسابقه ای هم وجود داره که باید با توپ های قیر دیگه برای انجام یه کار رقابت کنین. این قسمت هم میتونه مسابقه با کامپیوتر باشه هم با افراد دیگه به صورت آنلاین.

[تصویر:  94a589bdd478.jpg]

آزاد در نرم‌افزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+)
 تشکر شده توسط : Alan Wake ، Karma
ارسال: #5
۳ دي ۱۳۸۹, ۱۰:۵۰ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳ دي ۱۳۸۹ ۱۱:۲۴ عصر، توسط pasokhi.)
به به پاسخی جان مگه بازی کردن هم بلدی خنده بگو بلد نیستم بازی سنگین بکنم خودتو راحت کن . یه بازی دو بعدی دیگه بهت معرفی می کنم خیلی باحاله زبان
[تصویر:  Darkman_Super_Meat_Boy-files.jpg] Super Meat Boy
توضیح
يک پلتفورمر دو بعدی تمام عيار با مراحلی متعدد و دشوار. در اين بازی نقش پسر گوشتی را خواهيد داشت که در پی نجات دوست خود، دختر نوار چسبی از چنگال دکتر فيتوس است. جای جای بازی پر از تله‌های گوناگون و موانع چالش برانگيز می‌باشد. همچنين تعداد زيادی جوايز بازشدنی غير منتظره از جمله شخصيت‌های معروف بازی‌های ديگر در اين بازی جای داده شده. رمز موفقيت در SMB، سرعت عمل همراه با دقت و مهارت در پلتفورمينگ است. (آخرين نسخه بازی به همراه آپديت شماره 9)

جزئیات
نام فایل Super Meat Boy
سایز فایل 155 مگابايت

Download - دريافت
 پاسخی می خوام از درس بندازمت زبان

ارسال: #6
۴ دي ۱۳۸۹, ۰۱:۵۹ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۴ دي ۱۳۸۹ ۰۲:۰۵ صبح، توسط Karma.)
(۳ دي ۱۳۸۹ ۰۲:۴۱ عصر)Alan Wake نوشته شده توسط:  خواهش می کنم
بازی های ریسینگ زیادی هرساله در کل دنیا منتشر می شوند ،که در داخل خود بخش رالی را هم دارا هستند نظیر
need for speed carbon
need for speed mostwanted
need for speed hot pursuit که دقیق نمی دونم قسمت رالی را دارا باشد یا نه ولی در کل یکی از بهترین بازی های سبک ریسینگ محسوب می شود.
dirt 2
dirt 3 که هنوز منتشر نشده است .بزرگترین بازی رالی تاریخ خواهد شد به نظر بنده
ولی من برای شما اگر واقعا یک بازی رالی تراز اول که تمامی جزییات رالی را در خود داشته باشد dirt 2 را پیشنهاد می کنم .خودم بازی نکردمش ولی تا اونجایی که اطلاعات دارم بازی بسیار قابل قبولی برای طرفداران بازی های رالی هست .ولی اگر بازی های دانلود بخواهید که حجم کم داشته باشند ،براتون پیدا خواهم کرد .به عنوان مثال WRC FIA World Rally Championship
اگه بازم سوال دارید و اطلاعات بیشتری می خواهید ذکر کنید ،با کمال میل جواب گو خواهم بود .خجالت
ممنون بسیار عالی بودلبخند اگه براتون امکانش هست اینایی که فرمودین رو بذارین چون من خیلی رالی دوست دارمخجالت
نقل قول: به به پاسخی جان مگه بازی کردن هم بلدی

کم لطفی نفرمایید آقای مدیر ما کار بلتن بازی که سهل واسشونلبخند!

[تصویر:  106b7f99d2cb.gif] My virtual house is here[تصویر:  7563a3fe3bbe.gif]

وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی

و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
ارسال: #7
۲۶ بهمن ۱۳۸۹, ۰۶:۱۷ عصر
سلام به همه دوستان به علت تاخیر های مکرر عذر می خوام تو این چند روز به شدت درگیر بازی های رایانه ای بودیم که مثل آبشار در حال روانه شدن هستند .به تازگی نسخه دو بازی بسیار زیبای و ترسناک فضای مرده را تموم کردیم ،به گفته بسیاری از منتقدین ترسناک ترین بازی دنیا در کنار بازی های بزرگی همچون تپیه خاموش و همینطور اقماتگاه شیطان قرار می گیرد .نسخه 1 بازی در سال 2008 وارد بازار شد که امتیاز 9 را در مجموع تونست کسب کنه که بسیار عالی و چشم گیر تلقی می شه .چند هفته ای است که نسخه دوم بازی روانه بازار شده که به علت علاقه بسیار زیادم به این بازی سریع تهیه اش کردم و بازیش کردم .از هر جهتی که فکرش رو بکنید بازی پیشرفت داشته است از نقاط کوچیک تا بزرگ همه و همه دچار تغییر و تحول کوچک و بزرک شده است .اگر بخواهم در مورد بازی توضیح بدم یک روز کامل طول خواهد کشید اگر هر کس در مورد بازی سوالی داره من در خدمتم و اینم نمرات بازی از سوی بنده
داستان:9/10
گیم پلی:10/10
نورپردازی:10/10
صداگذاری:10/10 واقعا صداگذاری دارد که در این چند سال اخیر که به انجام بازی می پردازم به مانند آن ندیده ام واقعا حیرت انگیز است .عنصر اصلی ترس در بازی به نظر من صداگذاری فوق العاده بازی است .
گرافیک :9/10
جذابیت :9/10

قدرت نوپردازی و گرافیک زیبای بازی را توجه کنید !!!
مجموع:9.5/10
[تصویر:  dead_space_2_gameplay-9.jpg]

تشکر شده توسط : pasokhi
ارسال: #8
۲۸ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۰۶ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۰۹ صبح، توسط pasokhi.)
به به alan جان چه افتخار دادی یه سری به ما هم زدیخنده

بازی Angry Birds

[تصویر:  ki3hu9dk5xhkvo5b2y0l.png]

در یک کلمه میشه گفت این بازی توفانه همین و بس! این بازی اول فقط برای آیفون ساخته شده بود اما انقدر کولاک کرد که نسخه های دیگه ای برای اندروید، سیمبین^3 و حتی پلی استیشن 3 و ویندوز و مک هم ساخته شد! بازی بسیار ساده اما جذاب هست یه سری خوک بدجنس تخم های پرنده هارو دزدیدن و حالا این پرنده ها هم قاطی کردن و می خوان تخم ها رو هر طور شده پس بگیرن. خوک ها توی ساختمون های خودشون (با معماری خوکی!) هستن و شما پرنده ها رو با یه تیرکمون به سمتشون پرتاب می کنین. برای کامل کردن هر مرحله باید تمام خوک های اون نابود بشن.

اول به نظر میرسه که بازی از نوع معمایی باشه یعنی باید پرنده ها رو جور خاصی پرتاب کنید تا بتونید مرحله رو تموم کنید اما در عمل معلوم میشه که اون جوریام نیست. نوع بازی ترکیبی از معمایی و اکشن هست یعنی بعضی از مرحله ها به فکر بیشتری احتیاج داره اما بعضی های دیگه فقط بزن و بترکونخنده انقدر حالت های مختلف ممکنه تو انجام یه مرحله اتفاق بیوفته خودتون هم تعجب می کنید. مثلا سر یه مرحله گیر کردین همین طوری چند تا پرنده رو شوت می کنی می بینی شانسی شانسی ردش کردی! خیلی وقت ها ممکنه برای یه مرحله چندین تا پرنده داشته باشین اما در عمل با یکی دو تا حساب کارو میرسید.

ضربه زدن به خوک ها هم چند صورته یکی این که مستقیم با پرنده ها بهشون ضربه بزنید که از همه کارساز تره اما معمولا خوک ها تو ساختمون هستن که به همین راحتی نمیشه. مورد دوم میشه کاری کرد که آوار ساختمون روی خوکا بیوفته که حالشون جا بیاد. این هم بستگی به وزن و جنس آوار و ارتفاعی که از اون پرت میشه بستگی داره. یه کار جالب دیگه اینه که میشه کاری کرد که از بالای ساختمون پرت شن پایین تا پودر شن! خلاصه خیلی بلا ها میشه سر خوکا آورد اما وقتی نتونید یه مرحله رو برید خوکایی که باقی موندن یه خنده پلید می کنن که صداش میاد و آدمو مصمم می کنه که حتما دخلشون رو بیارهخنده

در کل واقعا بازی خاطره انگیزی هست حتما امتحانش کنید. الان این بازی رو بورسه بنابراین می تونین تو سایت های دانلود و تورنت راحت پیداش کنین.

آزاد در نرم‌افزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+)
 تشکر شده توسط : Karma ، Miladsob ، Alan Wake
ارسال: #9
۲۸ بهمن ۱۳۸۹, ۰۶:۳۹ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۴۰ عصر، توسط Miladsob.)
اره من هم اخبارشو شنیدم و به سرم زد بعد چند سال تو کامپیوتر خودم دست به گیم بشم و لی بعد دانلود که (از پی سی دانلود) نتونستم اجراش کنم. می گفت درایور کارت گرافیکت رو باید آپدیت کنی که خوب من هم از خیرش گذشتم. ولی حتما روی پی سی دیگران امتحان میکنم! خنده

[تصویر:  facebook64.png] [تصویر:  googlePlusNew_fa_64.png] [تصویر:  twitter64.png] [تصویر:  identica64.png] [تصویر:  linkedin64.png] [تصویر:  lastfm64.png] [تصویر:  goodreads64.png]
ارسال: #10
۳۰ بهمن ۱۳۸۹, ۰۷:۰۰ عصر
به به گیمر های عزیز چه می کنند ،راستش پاسخی جان تا دو سه روز دیگه دو بازی Bullestrom و Assassins creed Brotherhood میاد باید ترتیب اونا رو بدم ، چشم بازی که گفتی خیلی زیباست تعریفشو دیگه تو خوابم شنیدم حتما بازیش می کنم.چشمک راستی امتیاز بهش ندای !

ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بازی تخم مرغ پنالتی! Karma 2 219 ۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۱ عصر
آخرین ارسال: Karma
  جدیدترین اخبار پیرامون بازی های رایانه ای Alan Wake 30 4,012 ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ عصر
آخرین ارسال: pasokhi
  بازی معمایی Miladsob 4 1,091 ۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۵۰ عصر
آخرین ارسال: Karma
  بازی Mortal Kombat 4 برای کامپیوتر pasokhi 0 811 ۱۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ عصر
آخرین ارسال: pasokhi
  راهنمای کامل خرید کنسول Wii Miladsob 1 910 ۲ بهمن ۱۳۸۹ ۰۴:۰۸ صبح
آخرین ارسال: Miladsob

پرش به انجمن:

تماس با ما انجمن دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان بازگشت به بالا بازگشت به محتوا بایگانی پیوند سایتی RSS

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 3.7