content-display

ارسال پاسخ 

• 1 رأی - میانگین امیتازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:
قابل توجه اهالی فیسبوک
ارسال: #1
۲۰ اسفند ۱۳۸۹, ۰۳:۱۰ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۵۵ عصر، توسط Karma.)
قابل توجه اهالی فیسبوک
توجه !
iran-eng
نقل قول: فیس بوک به سیستم آدرس یا همان مکان یاب جی پی اس و گوگل مپس (نقشه ماهواره ای گوگل) وصل شده و شما تا درب منزل قابل شناسایی هستید. برای از کار انداختن این امکان (مشکل) آموزش زیر رو دنبال کنید و این موضوع را به اطلاع دوستان برسانید.

برای از کار انداختن این امکان از پروفایل شخصی به ترتیب آموزش زیر را دنبال کنید.

How To disconnect GPS Tracking System from your Facebook Profile:
1 – Account
2 – Privacy Setting
3 – Customize settings
4 – Things others share ==> Friends can check me in to Places
5 – Edit setting
6 – Disable + Okay

[تصویر:  106b7f99d2cb.gif] My virtual house is here[تصویر:  7563a3fe3bbe.gif]

وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی

و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط : pasokhi
ارسال: #2
۲۰ اسفند ۱۳۸۹, ۱۱:۴۰ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ عصر، توسط pasokhi.)
RE: قابل توجه اهالی فیسبوک
همون بهتر که تو فیس بوک هیچ اطلاعاتی نذارید وگرنه پشیمون میشیدکوسه

آزاد در نرم‌افزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+)
ارسال: #3
۲۱ اسفند ۱۳۸۹, ۰۳:۱۹ صبح
ولی من به شخصه با چنین امکانی تو سایتهای اجتماعی موافقم.
مثلا توئیتر توی لوکیشن هایی که پشتیبانی میکنه! ایران رو قرار نداده . خوب من هم یه کاری کردم تا روش کم شه!خنده
من تویئتهام (دنت) رو از سایت ایدنتیکا (خدا بیامرزه ، همین رو هم فیلتر کردن) می فرستم چون، ایدنتیکا به خوبی از تمامی لوکیشن ها پشتیبانی میکنه! بدین سبب توئیتر مجبوره که آدرسی که توسط ایدنتیکا وارد میشه رو قبول کنه!
حالا مشکل اینجاست که محل زندگی من رو گذاشته توی خیابون سعدی ، هر کاری کردم نتونستم بیارم روی سام! (انشااله بعدا)
این ویژگی تا اینجا برام خوب بوده،(اگه توضیح بدم خودش یه پست میشه!)
-----------------------------------------------------------------------
** جور دیگر باید دید.....خنده

[تصویر:  facebook64.png] [تصویر:  googlePlusNew_fa_64.png] [تصویر:  twitter64.png] [تصویر:  identica64.png] [تصویر:  linkedin64.png] [تصویر:  lastfm64.png] [تصویر:  goodreads64.png]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #4
۲۱ اسفند ۱۳۸۹, ۰۵:۲۳ صبح
(۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ عصر)pasokhi نوشته شده توسط:  همون بهتر که تو فیس بوک هیچ اطلاعاتی نذارید وگرنه پشیمون میشیدکوسه

----------------------------------------------------------------------------------

اگه همه مثل شما باشن ،از کجا معلوم میشه کی دوستتونه ؟؟سوال
یه دفعه می گفتین عضو نشید بهتر نبودچشمک

خاطره شادي هاي امروزمان تلخ ترين غمي است که فردا به ياد مي آوريم
ارسال: #5
۲۱ اسفند ۱۳۸۹, ۱۱:۵۶ عصر
(۲۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ صبح)farzaneh نوشته شده توسط:  
(۲۰ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۰ عصر)pasokhi نوشته شده توسط:  همون بهتر که تو فیس بوک هیچ اطلاعاتی نذارید وگرنه پشیمون میشیدکوسه

----------------------------------------------------------------------------------

اگه همه مثل شما باشن ،از کجا معلوم میشه کی دوستتونه ؟؟سوال

آخه بعضیا کلا عادت دارن تو این مکانها همه ی اطلاعات شخصی و خانوادگیشون رو (از بدو تولدشون) در معرض دید همگان قرار بدن نمی دونمو منظور آقای pasokhi هم همین بود احتمالا

[تصویر:  106b7f99d2cb.gif] My virtual house is here[تصویر:  7563a3fe3bbe.gif]

وَلَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبکَ فَتَرضٰی

و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی
ارسال: #6
۲۲ اسفند ۱۳۸۹, ۱۲:۵۱ صبح
(۲۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۱۹ صبح)Miladsob نوشته شده توسط:  ولی من به شخصه با چنین امکانی تو سایتهای اجتماعی موافقم.
این ویژگی تا اینجا برام خوب بوده،(اگه توضیح بدم خودش یه پست میشه!)
-----------------------------------------------------------------------
** جور دیگر باید دید.....خنده

حالا شاید بعضی وقتا به کار بیاد اما کلا به نظر من خیلی جالب نیست که هر کی تو تویتر فالوت می کنه یا تو فیس بوک دوستته از همه چی خبر داشته باشه، اصلا چرا می خواد بدونه اونی که باید بدونه از خودت میشنوه دیگهخنده

(۲۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۲۳ صبح)farzaneh نوشته شده توسط:  اگه همه مثل شما باشن ،از کجا معلوم میشه کی دوستتونه ؟؟سوال

منظورم اطلاعات شخصیه که لازم نیست هر کسی بدونه مثل شماره تلفن یا آدرس خونه یا از این چیزا وگرنه مثلا رشته تحصیلی یا دانشگاه که چیز خاصی نیست. از خیلی چیزای دیگه هم میشه دوستان رو شناخت مثلا عکس پروفایل یا دوستان مشترک و...

اتفاقا منظورم همین بود که عضو هم نشدیم، نشدیملبخند خودم اول به خاطر ارتباط با یه فامیل دورمون که ایران نیست عضو شدم وگرنه همون موقع هم که فیس بوک باز بود سراغش نمی رفتم.

(۲۱ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ عصر)Spirit نوشته شده توسط:  آخه بعضیا کلا عادت دارن تو این مکانها همه ی اطلاعات شخصی و خانوادگیشون رو (از بدو تولدشون) در معرض دید همگان قرار بدن نمی دونمو منظور آقای pasokhi هم همین بود احتمالا

دقیقا

آزاد در نرم‌افزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+)
 تشکر شده توسط : Karma
ارسال: #7
۲۲ اسفند ۱۳۸۹, ۰۱:۲۷ صبح
نقل قول: حالا شاید بعضی وقتا به کار بیاد اما کلا به نظر من خیلی جالب نیست که هر کی تو تویتر فالوت می کنه یا تو فیس بوک دوستته از همه چی خبر داشته باشه، اصلا چرا می خواد بدونه اونی که باید بدونه از خودت میشنوه دیگه
نکته اول: خوب چنین امکانی توی فیس بوک که وجود داره ، مثلا من کلی عکس توی فیس بوک آپلود کردم ، ولی جالبه بدونین که فقط خودم میتونم ببینمشون !چشمک
یعنی میخوام این رو بگم که دست خودته که چه کسایی از چه اطلاعات تو پی ببرن، مثل این میمونه که توی مهمونی داری یه حرفی رو با یه نفر میزنی ، یه نفر نامحرم میاد و تو حرف رو عوض میکنی.
توی توئیتر هم میشه شخص مورد نظر رو Block کرد.
------------------------
نکته دوم: توی انتخاب دوستان توی فیس بوک همیشه دقت کنید. قرار نیست که هرکس درخواست فرستاد شما قبول کنی(اخه بعضیا واسه اینکه بگن ما فلان قدر فرند توی فیس بوک داریم هر کسی رو add میکنننامطمئن)

[تصویر:  facebook64.png] [تصویر:  googlePlusNew_fa_64.png] [تصویر:  twitter64.png] [تصویر:  identica64.png] [تصویر:  linkedin64.png] [تصویر:  lastfm64.png] [تصویر:  goodreads64.png]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مشاهده اینترنتی مشخصات قبض تلفن ثابت و همراه pasokhi 2 346 ۸ فروردين ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ عصر
آخرین ارسال: pasokhi
  معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir kianu_riuz 1 169 ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ صبح
  به نظر شما بهترین سرویس دهنده وبلاگ کدومه؟ sandyactive 6 1,687 ۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ عصر
آخرین ارسال: skat6
  نصب ویندوز XP از طریق شبکه elahe_e 1 711 ۱۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ عصر
Bug تنظیمات مودمadsl شرکت اندیشه سبز خزر 100RA 16 3,981 ۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۵۰ عصر
آخرین ارسال: Miladsob

پرش به انجمن:

تماس با ما انجمن دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان بازگشت به بالا بازگشت به محتوا بایگانی پیوند سایتی RSS

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 3.7