|
تنظیمات مودمadsl شرکت اندیشه سبز خزر
|
|
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: تنظیمات مودمadsl شرکت اندیشه سبز خزر
(۲۲ تير ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ عصر)jiraya نوشته شده توسط: چه ربطی داره اخه اینترنت ملی اولین بار در جهان نیست که راه میوفته بهتر بگیم اینترنت کودک چون دسترسیهاش این طوریه والا اما ربطی به سیاستو این طور حرفا نداره بعد این جوری بشه خوب یکم هکر ادب میشن بعد فضا وب امنیتش بالا میره همین واسه همه مشکلاتش می ارزه چند کشور دیگه هم مثال میزنید که اینترنتش ملی شده باشه. چین هم تا اونجایی که خبر دارم آخر کارش اینه که خیلی از سایت ها رو فیلتر می کنه و با بعضی از سایتا هم قرارداد میزاره که اطلاعات کاربرا رو ذخیره و جاسوسی کنن. در ضمن یه نکته مهم اینه که اصلا معلوم نیست این اینترنت ملی دقیقا چی هست (مثل اکثر طرح هایی که انجام میشه و خود مجری طرح هم درست نمی دونه) چندتا دلیل میارین که با ملی شدن اینترنت امنیت میره بالا؟ آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
|
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
نگاه کنین این کار در اصلا درسته و لازمه که بستر ارتباطی و اطلاعاتی یک کشور در داخل کشور باشه نه تو کشور های دیگه.. مثل الان که سایتهای وزارت خونه ها رو سرور های خارجیه!!:
تازه چند ساله که به زور مدیرها و مسئولان ما ایمیل های کاریشون رو از پرتال iran.ir دارن استفاده می کنن. من خودم به شخصه می دونم که فرانسه هم داره از یه همچین سرویسی استفاده می کنه یعنی یه چیزی شبیه اینترنت ملی دارن. تو ایران هم اگه راه بیفته به هیچ وجه دسترسی اینترنت جهانی قطع نمیشه برای نمونه وقتی یک سایتی فیلتر میشه یه صفحه ای میاد به نام پیوندها ، این وب پیچ الان رو همین اینترنت ملی قرار داره!!! ![]() همین جند روز پیش هم اینترنت سرعتش پائین اومده بود و تو تهران هم به کل سرویس فیلترینگ خاموش بود و همه سایتها باز بود!!!!! علتش هم اضافه کردن تعدادی Dns جدید بوده!!!!!
|
|||
|
ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۳ تير ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ صبح)pasokhi نوشته شده توسط:(۲۲ تير ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ عصر)jiraya نوشته شده توسط: چه ربطی داره اخه اینترنت ملی اولین بار در جهان نیست که راه میوفته بهتر بگیم اینترنت کودک چون دسترسیهاش این طوریه والا اما ربطی به سیاستو این طور حرفا نداره بعد این جوری بشه خوب یکم هکر ادب میشن بعد فضا وب امنیتش بالا میره همین واسه همه مشکلاتش می ارزه پاسخی جان من کاملا باهات موافقم.
به نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند ولی از نظر گرگها ; سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی دادند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند! (چگوآرا)
|
|||
|
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۳ تير ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ صبح)Miladsob نوشته شده توسط: نگاه کنین این کار در اصلا درسته و لازمه که بستر ارتباطی و اطلاعاتی یک کشور در داخل کشور باشه نه تو کشور های دیگه.. مثل الان که سایتهای وزارت خونه ها رو سرور های خارجیه!!: میلاد جان این اینترنت ملی که تو ایران قراره اجرا بشه ظاهرا قضیه اش با اون جور اینترنت ملی فرق می کنه چون خیلی جاها بهش اینترنت پاک نام دادند! اگه به اینترنت جهانی کاری نداشته باشن که خوبه ولی موضوع فقط قطعی نیست هزار جور بلا میشه سرش بیاد. مثلا قیمتش بالا بره یا سرعتش کم شه و... آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
|
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
کورش جان اون جور که بوش میاد ،میخوان دو شبکه ی مجزا و تفکیک شده به وجود بیارن.که سرعت شبکه ی نت ملی خیلی بیشتره . حتما هم محدودیت های زیادی برای شبکه ی جهانی به وجود میادش.در هر حال باید دید چی پیش میاد.
اینترانت کشوری که در سال های اخیر با نام های اینترنت ملی، اینترنت حلال و اینترنت پاک نیز خوانده شده تا پیش از پایان برنامه پنجم توسعه راه اندازی خواهد شد و به صورت تفکیک شده از اینترنت به کاربران واگذار می شود. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از عصر ارتباط، گرچه مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی معتقد است که شبکه ملی اطلاعات را نمیتوان از اینترنت جدا کرد و از نظر اقتصادی هم این کار به صرفه نیست اما وزارت ارتباطات مدعی است که مکلف به راهاندازی آن شده است. اینترنت ملی با راهاندازی اینترانت یا اینترنت ملی در کشور سرعت دسترسی کاربران به سایتهای داخلی افزایش قابل ملاحظهای خواهد یافت اما به دنبال آن موضوع دسترسی به اینترنت با حاشیههای تازهای مواجه خواهد شد. گرچه راهاندازی اینترانت کشوری موضوع غریبی در دیگر کشورهای دنیا نیست اما ماهیت اینترنت ملی که قرار است در ایران راهاندازی شود، مدل بومی شده و پیاده شده در کشورهایی همچون چین است که ایران نیز از آن الگوبرداری کرده است و برهمین اساس هم مرکز پژوهشهای مجلس استفاده از محتوای موجود بر بستر اینترنت را یک فرصت برای کشور میداند و برای مقابله با تهدیدهایی که در این حوزه وجود دارد، وضع قوانین بازدارنده را پیشنهاد داده ادامه ی داستان
[
|
|||
|
|
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۲۶ عصر)pasokhi نوشته شده توسط: خیلی کار خوبی کردید که اینو گذاشتین. اصلا موضوع اینه که مودم ADSL نیازی به نصب و راه اندازی خاصی نداره که خیلی شرکتا میان 10-20 تومن الکی سر همین قضیه میگیرن. با سلام. دوست من، شرکت اندیشه این آپشن رو برای مشتری ها باز گذاشته تا اگر کسی توانایی نصب رو داشته باشه هزینه پرداخت نکنه و خودش نصب کنه. چیزی که در اکثر شرکت ها اجباری شده. شما اگر تماس بگیرین و دقیقا بپرسین که VPI & VCI چنده همون لحظه و بدون فوت وقت به شما داده می شه. (۲۰ تير ۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ عصر)jiraya نوشته شده توسط: این اندیشه که وایر لس نمیده بعد سال دوازده ما هم پورت نداره پشتیبانی هم که فقط تو چنتا شهر داره بعدا اتمام تمام این اعمال تازه باید ببینید مخابرات رد میکنه تو لاهیجان دامین هست صحبت از اندیشه زیاد جالب نیست دوست من در حال حاظر اندیشه در تمامی شهر های استان سرویس می ده. حتی شهر کوچکی مثب سنگر (۲۰ تير ۱۳۹۰ ۱۱:۴۹ عصر)100RA نوشته شده توسط:(۲۰ تير ۱۳۹۰ ۰۳:۵۳ عصر)jiraya نوشته شده توسط: این اندیشه که وایر لس نمیده بعد سال دوازده ما هم پورت نداره پشتیبانی هم که فقط تو چنتا شهر داره بعدا اتمام تمام این اعمال تازه باید ببینید مخابرات رد میکنه تو لاهیجان دامین هست صحبت از اندیشه زیاد جالب نیست دوست من اگر شما مصداقی در این مورد ارائه کنین خوشحال می شم. (۲۱ تير ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ عصر)pasokhi نوشته شده توسط:(۲۱ تير ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ عصر)jiraya نوشته شده توسط: خوب تو تهران که اینجوریه همه شرکتها یا دولتی میشن یا برای دولت کار میکنند اصل قضیه استفاده از هر نو عملی که از فیلترینگ رد بشه 3 روز جریمه و بعد از شبکه رو راه اندازی کردند مثل چین یه اینترنت میزنن مثل گوگل چینی از اینا دوست من چیزی به نام اینترنت ملی وجود نداره و نخواهد داشت. راستی از مدیران انجمن سوال دارم که ورژن Vb انجمن چنده ؟ نمی خواین به 4.1 آپگریدش کنین؟ ببخشین اسپم هست و بعد از خوندن پاک کنین. ممنونم. |
|||
|
ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ عصر)Aghil نوشته شده توسط: دوست من چیزی به نام اینترنت ملی وجود نداره و نخواهد داشت. درسته اینترنته ملی وجود نخواهد داشت و معنی هم نداره که بگیم اینترنت ملی، اینترانت ملی درسته و وجود هم خواهد داشت! ما از vBulltin استفاده نمیکنیم، از انجمن ساز Mybb استفاده می کنیم
|
|||
|
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مشاهده اینترنتی مشخصات قبض تلفن ثابت و همراه | pasokhi | 2 | 346 |
۸ فروردين ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ عصر آخرین ارسال: pasokhi |
|
| معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir | kianu_riuz | 1 | 169 |
۱۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۴ صبح آخرین ارسال: pasokhi |
|
| به نظر شما بهترین سرویس دهنده وبلاگ کدومه؟ | sandyactive | 6 | 1,687 |
۶ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۳۶ عصر آخرین ارسال: skat6 |
|
| نصب ویندوز XP از طریق شبکه | elahe_e | 1 | 711 |
۱۴ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ عصر آخرین ارسال: pasokhi |
|
| بالا نیامدن سایت دانشگاه بدون www | Arashmobileboy | 10 | 843 |
۹ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ صبح آخرین ارسال: Arashmobileboy |
|

![[تصویر: facebook64.png]](http://miladsob.persiangig.com/image/signature/facebook64.png)
![[تصویر: googlePlusNew_fa_64.png]](http://miladsob.persiangig.com/image/signature/googlePlusNew_fa_64.png)
![[تصویر: twitter64.png]](http://miladsob.persiangig.com/image/signature/twitter64.png)
![[تصویر: identica64.png]](http://miladsob.persiangig.com/image/signature/identica64.png)
![[تصویر: linkedin64.png]](http://miladsob.persiangig.com/image/signature/linkedin64.png)
![[تصویر: lastfm64.png]](http://miladsob.persiangig.com/image/signature/lastfm64.png)
![[تصویر: goodreads64.png]](http://miladsob.persiangig.com/image/signature/goodreads64.png)

بابا آخه رمز محرمانه نیست که یه جا تو سایتتون یا رو یه کاغذی جایی بنویسین دیگه