|
برد استقلال یا بازی خوب پرسپولیس؟!
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برد استقلال یا بازی خوب پرسپولیس؟!
بازی قشنگ بود اما به نظر من قشنگ تر میشد اگه پرسپولیس می تونست از اونهمه موقیعتش استفاده کنه، یا شایدم برتری استقلاله که از بیشتر موقعیتاش نتیجه می گیره.
ولی در کل توی جدول مهم اینه که کی برده نه اینکه چجوری برده! آخرین انسان زمین تنها در اتاقش نشسته بود که ناگهان در زدند. . . . . |
|||
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: برد استقلال یا بازی خوب پرسپولیس؟!
(۲۵ شهريور ۱۳۹۰ ۰۸:۵۱ عصر)scream نوشته شده توسط: ولی در کل توی جدول مهم اینه که کی برده نه اینکه چجوری برده! تو زندگی مون هم همین طوری شده؛ واسه همینه چیزایی مثل وجدان و معرفت و مردانگی کم رنگ شده. آزاد در نرمافزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+) |
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من معتقدم فقط مقصد مهم نیست مهم تر از اون مسیریه که واسه رسیدن به هدف انتخاب میشه که آیا درست باشه یا نه!
آخرین انسان زمین تنها در اتاقش نشسته بود که ناگهان در زدند. . . . . |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فقط عشق استقلال و مظلومی سوبله
در جواب دوستمون باید بگم اگه توپهایی که به تیر خورد گل میشد که دیگه واویلا.پرسپولیس تو نیمه اول نمیدونست تو کجا داره بازی میکنه از بس گیج و منگ بود.داور بازی هم هر چقدر تلاش کرد نتیجه رو به تساوی بکشونه بازم بی عرضگی به خرج دادن.باید تحول رخ بده تا حداقل به دسته دو سقوط نکنن ![]()
|
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من نخواستم تعصبی صحبت کنم اما مورد توجه شما که وقتی دروازه بانتون با اینکه میگه مچش درد میکنه و 5 دقیقه دکتر میاد بالا سرش، شیرجه 2 متری میزنه، وقتی کاپیتانتون وسط زمین یادش میاد که مصدومه و می خوابه رو زمین و وقتی خیلی چیزای دیگه چیزی از بازیه سالم نمی مونه، اینجاست که میگم فقط برد مهم نیست.
درصد گردش توپ تو زمین استقلال نشون می داد که بازی رو کدوم تیم بسته بود. البته همینم باعث شد که شما رو 2 تا ضد حمله به گل برسید. آخرین انسان زمین تنها در اتاقش نشسته بود که ناگهان در زدند. . . . . |
|||
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
عزیزم اولا بنده تعصبی صحبت نکردم بلکه منطقی صحبت کردم.خود پیشکسوتان پیروزی مثل پیوس و پروین صریحا اعلام کردند که پیروزی در حد بازی قبلش نبود و به قول پروین که اگه من سرمربی استقلال بودم 6تایی میکردم پس نتیجه میگیریم که:انچه عیان است چه حاجت به بیان است یا به قول گفتنی در خانه اگر کس است یک حرف بس است .ما تو زمین حرفمونو زدیم و عادلانه ترین نتیجه رقم خورد
پس امیدوارم از صحبتهای بنده برداشت منفی نفرمایید ![]() ] |
|||
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دعوا نکنید!!!
فقط آآآآآبیییییییییییییی ![]()
|
|||
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اینجاست که شاعر میگه مشکی رنگ عشقه!
آخرین انسان زمین تنها در اتاقش نشسته بود که ناگهان در زدند. . . . . |
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
شاعر ی چیز گفته دیگه! واس خودش گفت شما چدی نگیر!!!! همون که من میگم
فقط آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآببییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ![]() ![]() ![]()
باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم!!! |
|||
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به اون غلظتی که تو میگی شد سرمه ای
![]() راستی ثبت نام کردی؟ آخرین انسان زمین تنها در اتاقش نشسته بود که ناگهان در زدند. . . . . |
|||
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| مشاعره | Majid | 258 | 19,687 |
۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ عصر آخرین ارسال: Karma |
|
| هرچه میخواهد دل تنگت بگو | Arashmobileboy | 168 | 19,635 |
۱۵ فروردين ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ عصر آخرین ارسال: mehrnaz |
|
| نوروز 1391 | pasokhi | 1 | 112 |
۱ فروردين ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ عصر آخرین ارسال: Karma |
|
| کی میتونه یه این سوال (هوشی)جواب بده؟ | Karma | 3 | 1,172 |
۱۱ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۹ عصر آخرین ارسال: سجاد1992 |
|
| اینگونه نگاه کنیم! | Omid Khojasteh | 4 | 570 |
۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۰۹ عصر آخرین ارسال: Omid Khojasteh |
|

![[تصویر: 9u3qrc36zdwz3v09vwpt.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/9u3qrc36zdwz3v09vwpt.jpg)
![[تصویر: hfdj1vap0m4ttdwpy148.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/hfdj1vap0m4ttdwpy148.jpg)