|
بدشانسی در تشکیل نشدن کلاس
|
|
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: بدشانسی در تشکیل نشدن کلاس
اخه من رفتم اونجا چون لوغ بود تند بهم گفتند بعدش من میخوام تغییر رشته بدم میتونم رشته بالاتررو انتخاب کنم یا باید رشته ای ره که تو سطح همین رشته هست برم لطفا راهنمایی کنید برق عمران یا مهندسیهای دیگه باید رفت
ممنون میشم راهنمایی کنید چرا این تغییر رشته تو فکر اونا نرفت که به من بگن میشه این تغییر رشته بدون امتحان باشه |
|||
|
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
RE: بدشانسی در تشکیل نشدن کلاس
امتحان که نداره هر رشته ای رو انتخاب کنی.ربطی به رشته بالاتر نداره باید ظرفیت تو اون رشته انتخابی شما خالی باشه،حالا چون ی نفری شاید اگه پیله کنی قبولت کنن
. اما بازم میگم برو با کارشناس گروه صحبت کن و بگو که میخوای تغییر رشته بدی تو چه رشته هایی ظرفیت خالی هست؟اون حتما کمکت میکنه.به نظر من خیلی سریع برو پیگیری کن تا بیخودی وقتتو تلف نکنی.موفق باشی
باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم!!! |
|||
|
|
| موضوعهای مرتبط با این موضوع... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| محل برگزاری کلاس های تربیت بدنی | amir21 | 1 | 132 |
۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ عصر آخرین ارسال: pasokhi |
|
| ثبتنام | azar | 9 | 703 |
۱۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ صبح آخرین ارسال: scream |
|
| من اومدم | sinoos | 3 | 345 |
۱۲ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ صبح آخرین ارسال: Miladsob |
|
| راهنمایی برای ثبت نام در دانشگاه | gleek | 7 | 857 |
۳۱ شهريور ۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ عصر آخرین ارسال: Miladsob |
|
| آیا بدون پاس کردن تمام دروس پیش دانشگاهی، امکان ثبت نام در دانشگاه وجود دارد؟ | arian_blue | 9 | 1,321 |
۲۵ شهريور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ عصر آخرین ارسال: scream |
|

. اما بازم میگم برو با کارشناس گروه صحبت کن و بگو که میخوای تغییر رشته بدی تو چه رشته هایی ظرفیت خالی هست؟اون حتما کمکت میکنه.به نظر من خیلی سریع برو پیگیری کن تا بیخودی وقتتو تلف نکنی.موفق باشی