content-display

ارسال پاسخ 

• 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امتیاز موضوع:
بدشانسی در تشکیل نشدن کلاس
ارسال: #1
۹ آبان ۱۳۹۰, ۰۹:۳۲ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ عصر، توسط Miladsob.)
بدشانسی در تشکیل نشدن کلاس
با عرض سلام بچه ها م اون امتحانم رو قبول شدم و حتی با رززروم موافقت کردند ولی گفتن برای ثبته نما رشته علوم کامپیوتر فقط 1 نفر اومده البته کی 1 یا 2 مهر بوده گفتند حالا تا بهمن وایستا تا کلاس تشکیل بشه وگرنه باید انتقالی بگیری حالا به نظره شما تشکیل میشه تا بهمن وگرنه اصلا تو گیلان این رشته هست من تعجبم این رشته از همه رشته های کامپیوتر بالاتره چطور هیشکی بر نمیداره میتونینی منو راهنماییی کنید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #2
۹ آبان ۱۳۹۰, ۱۰:۲۲ صبح
RE: بدشانسیدر تشکیل نشدن کلاس
فقط میدونم پیام نور این رشته رو داره!میتونی سرچ کنی ببینی گیلان داره یا نه.
احتمالش خیلی کمه چون باید داوطلب باشه دیگه،خب اگه بود تا الان میومدن برا ثبتنام! دانشگاه فقط میخواد نگهت داره تا کلاس از دست نده!!! به نظر من به حرف اینا گوش نده خودت یه فکر دیگه کن والا عقب میوفتی1

باران رحمت خدا همیشه می بارد،
تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم!!!
 تشکر شده توسط : Miladsob
ارسال: #3
۹ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۵۴ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۹ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ عصر، توسط arian_blue.)
RE: بدشانسی در تشکیل نشدن کلاس
به نظر شما چیکار کنم
خیلی نگرانم
بچها یک سوال نمیشه تو همون دانشگاه یک رشته تو همون محده کامپیوتر از علوم کامپیوتر پایینتر مثلا خوده رشته مهندسی کامپیوتر یا نرم افزار ولی تو همونجا برم بدون امنحان چون اگه نشه باید برم سربازی که من دوست داریم درس بخونم این رشته رو دوست دارم نمیخوام از دست بدم باید چیکار کنم
در مورد پیام نور توضیح بدین فرقش با دانشگاه لاهیجان چیه؟
ارسال: #4
۹ آبان ۱۳۹۰, ۰۹:۲۴ عصر
نقل قول: نمیشه تو همون دانشگاه یک رشته تو همون محده کامپیوتر از علوم کامپیوتر پایینتر مثلا خوده رشته مهندسی کامپیوتر یا نرم افزار
مهندسی کامپیوتر با نرم افزار فرقی نمیکنه که! مهندسی نرم‌افزار یکی از گرایش های کامپیوتره..

نقل قول: ولی تو همونجا برم بدون امنحان چون اگه نشه باید برم سربازی که من دوست داریم درس بخونم
امسال دانشگاه تو چند تا رشته مهندسی بدون کنکور ورودی میگیره که شاید بتونی یکی از اوها رو شرکت کنی مثل مهندسی برق- مخابرات.، برق-قدرت ، (بقیه‌اش رو اینجا بخون)

نقل قول: در مورد پیام نور توضیح بدین فرقش با دانشگاه لاهیجان چیه؟

تو پیام نور امتحانات سراسریه، یعنی سوالات از تهران طزح میشه و به صورت تستی باید امتحان بدی و هفت بگیری قبولی ، که سه نمره دست استادِ و سه نمره رو باید تو میانترم بگیری و بقیه رو هم از امتحان فاینال(در این مورد از دیگران هم بپرس شاید اطلاعات من نادرست باشه!!!)

ولی در کل خیلی بی سروسامانه یعنی کافیه که یه اشتباه بشه عمرا بتونی به حقت برسی، هیچکی جوابتو نمیده!
واسه درسهای نظری خیلی بهتره تا زشته‌های فنی مثل کامپیوتر و برق..
کل شهریه‌اش هم از شهریه ثابت ما کمتر در میاد!

[تصویر:  facebook64.png] [تصویر:  googlePlusNew_fa_64.png] [تصویر:  twitter64.png] [تصویر:  identica64.png] [تصویر:  linkedin64.png] [تصویر:  lastfm64.png] [تصویر:  goodreads64.png]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #5
۹ آبان ۱۳۹۰, ۱۱:۳۲ عصر
اقا در رابطه با موسسه توضیح بدین ارززش داره ادم بره اون چطوریه فرقش با دانشگاه چیه؟
ارسال: #6
۱۰ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ صبح
چه موسسه‌ای؟

[تصویر:  facebook64.png] [تصویر:  googlePlusNew_fa_64.png] [تصویر:  twitter64.png] [تصویر:  identica64.png] [تصویر:  linkedin64.png] [تصویر:  lastfm64.png] [تصویر:  goodreads64.png]
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #7
۱۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۷:۴۱ صبح (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ صبح، توسط arian_blue.)
موسسه اموزش عالی فکر کنم باید چرتو پرت باشه
اخره سر هم در مورد انتقالی تو شهر نزدیک توضیح بدین چه بدبختی داره مرسی؟
ارسال: #8
۱۰ آبان ۱۳۹۰, ۰۲:۴۴ عصر
(۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ صبح)arian_blue نوشته شده توسط:  موسسه اموزش عالی فکر کنم باید چرتو پرت باشه
اخره سر هم در مورد انتقالی تو شهر نزدیک توضیح بدین چه بدبختی داره مرسی؟

انتقالی که کلا نمیدن ولی شما وضعیتت خاص هست شاید یه راه هایی داشته باشه.

امسال چرا این طوری شده یه نفر دیگه هم همین جا میگفت کشاورزی قبول شده اما فقط خودش برای ثبت نام اومده مجبور شد تغییر رشته بده.

آزاد در نرم‌افزار آزاد به معنای آزادی است در آزادی بیان، نه در آبجوی رایگان.(+)
ارسال: #9
۱۱ آبان ۱۳۹۰, ۰۵:۱۳ صبح
چطوری انتقالی نمیمدن پس این همه انتقالی میگیرن اونا چیه چطوری میشه تغییره رشته داد باید دوباره امتحان داد یا نه از ارهای دیگه هم میشه؟
ارسال: #10
۱۱ آبان ۱۳۹۰, ۱۲:۴۷ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱ آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ عصر، توسط azar.)
چرا نمیری دانشگاه با کارشناس گروهت صحبت کنی خب اون بهتر میتونه راهنماییت کنه.
تاجایی که من میدونم خیلی سخت انتقالی میدن. اما تغییر رشته میتونی بدی دانشگاه تو خیلی از رشته ها ظرفیت خالی داره رشته هارو تو سایت دانشگاه زده فکر نکنم نیازی به امتحان باشه مگه خودشون پیشنهاد تغییر رشته بهت ندادن چون وقتی ظرفیت خالی بمونه و کلاس تشکیل نشه خودشون میگن تغییر رشته بدی.ولی برو با کارشناس گروه صحبت کن خیلی بهتره.

باران رحمت خدا همیشه می بارد،
تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم!!!
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  محل برگزاری کلاس های تربیت بدنی amir21 1 132 ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ عصر
آخرین ارسال: pasokhi
  ثبتنام azar 9 704 ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۵۴ صبح
آخرین ارسال: scream
  من اومدم sinoos 3 348 ۱۲ مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ صبح
آخرین ارسال: Miladsob
  راهنمایی برای ثبت نام در دانشگاه gleek 7 857 ۳۱ شهريور ۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ عصر
آخرین ارسال: Miladsob
  آیا بدون پاس کردن تمام دروس پیش دانشگاهی، امکان ثبت نام در دانشگاه وجود دارد؟ arian_blue 9 1,321 ۲۵ شهريور ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ عصر
آخرین ارسال: scream

پرش به انجمن:

تماس با ما انجمن دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان بازگشت به بالا بازگشت به محتوا بایگانی پیوند سایتی RSS

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 3.7